299
10 оповідань від людей, які змогли подолати свою найгіршу залежність
Кожен знає, як згубити вплив алкоголю і наркотиків на організм, але коли ми бачимо зміни з власними очима, тремори, які мимовільно пропускають через тіло.
МиВеб-сайт Ми вирішили зібрати деякі історії з тих, хто зумів подолати небезпечні залежності і почати нове життя. Можливо, важко думати про кращий приклад для просування здорового способу життя.
1000 днів без героїні
Вона сказала: Я був 22, коли я почав використовувати наркотики, але через рік я прийшов до моїх почуттів і почав свою подорож до загоєння. Я 25 тепер і це все більше. Але я хотів би сказати всім в цій ситуації: Не боятися запитати про допомогу, нехай мені допомогти.
1,5 роки без спирту і препаратів
Дівчина сказав: «Алькохол і наркотики привели мене до картини зліва: Я більше не вірю в майбутнє і був обсесований тривожним розладом. Направо мені теж, але рік і половина пізніше: повний надії і плани, мені подобається подбати про себе. Я вдячний за життя. й
1 рік без героїні
І ця дівчина може легко стати моделлю для кращої соціальної реклами проти наркотиків. Характерні плями на обличчі виникають через проблеми з гормонами і судинами.
1 рік без метамфетаміну
Я займався поступово: Я використовую наркотики з часу і думки, що у мене був якийсь особливий самоконтроль, який дозволив мені тримати себе в перевірці. Але я вже захопився і не розумію його прямо. Все зараз і один з найцікавіших речей, які я відкриваю, що я можу провести час з моїм niece знову. Як охолодити його, щоб бути дядько!
90 днів без метамфетаміну
«Я навіть не розумію, як жахливо я шукав, бо я зрозуміла не затишна з такою тонкістю. Я шукав тих, хто вийшов з цього тампона, і щиро мріяв про наступне їх приклад. Бажаю міцності всім, хто намагається подолати цю в'язкість, знаю, що є світло в кінці тунелю.
5 років без спирту
«Сінці я припинив пити, багато речей змінилися: сімейні стосунки покращилися і я розумію щастя. Я радий, що вдалося подолати цю залежність і почати нове життя. й
1 рік без героїні
«Життя без наркотиків – справжня перемога для мене. Я ніколи не був в змозі тримати це довго, тому що цей час я хотів би.
1 рік без спирту і препаратів
«У мене був добрий час, ходячи вулиці, пити і робити наркотики, і це викликало проблеми з поліцією. Це круто, що я зараз переживає щось, що здавалося б, практично неможливо, і це дуже надихає, щоб побачити інші успіхи людей. й
5 років без спирту, кокаїну і ecstasy
Моя назва - Clarissa, я 26 років. Я почав пити і використовувати лікарські засоби від 13 років, що як мій юначок пішов до віку 21. Щодня я кинувся в страхі і втратив всі мої мрії. Але один день я втомився бути неприємним для себе і кинути його все. Зараз життя змінилося надзвичайно: Я навчаю і працюю, щоб допомогти людям, які я колись був.
7 років без алкоголю
Для більш ніж 7 років цей чоловік не торкнувся напою. Зміна буквально очевидна: що це не ручний чохол?
Фото де Франс ЦеOrDont / reddit.com
Дивитися також.
10 Неймовірні приклади Ніколи Giving Up
15 людей, які показали реальну силу волі
по www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/15-chelovek-kotorye-prodemonstrirovali-nastoyaschuyu-silu-voli-947560/