353
Всі дівчинки fucking хочуть він від хлопці, але зберегти тихий.
Дуже часто запитують всіх чоловіків у світі. І це звучить так: Які жінки дійсно хочуть? Всупереч поширеній вірі є досить проста відповідь на це вічне питання.
Жіноча секція Веб-сайт Я нарешті вирішив налаштувати точки на "i" І зробив список 10 речей, які ми очікуємо чоловіків. Хлопці, візьміть!
1. Спонтанність
Не означає, що ви повинні провести щоденні вихідні в країні. Не означає, що кожна ніч під вікнами підігається латунь. Навіть шампанське ванночка, швидше за все, буде зайвим. Просто покаже спонтанність у дрібних речах. Завітайте її танцювати під час прогулянки або текст її несподівано. Дівчата люблять вгадати, що буде далі.
2,2 км Більше наполегливості
Коли вона не говорить, це не означає. Але це не означає так чи можливо. Іноді жіноча мова не означає нічого. Не знаю, що вони хочуть, але навпаки. Вони точно знають, що вони хочуть. І вони хочуть, щоб людина назавжди і довести, що «Так!» – це єдина відповідь.
3. Натхнення
Будь-яка дівчина готова стати найбільш лояльним вентилятором, вентилятором або навіть цілою групою підтримки для своєї коханої. Отже, це абсолютно право очікувати того ж лікування у відповідь. Що б дівчина зробила, важливо взяти щирий інтерес до свого життя. Як сниться стати актрисою? Почати свій бізнес? Запуск марафону? Її шанси досягти своєї мети будуть подвійними, якщо ви робите це правило, щоб повторити одну фразу: "Я вірю в тебе."
4. Подарунки з значенням
Якщо ви дійсно думаєте, що дівчата потребують тільки діаманти, дорогі ювелірні вироби і поїздки в кінці світу, швидко викинути цей сміття з голови. Найменший, але найбільш продуманий подарунок зробить жіноче серце трохи швидше. Просто послухайте те, що вона говорить. Незабаром чи пізно ви дізнаєтесь, що вона любить гондоти, мрії фортепіано з дитинства, або божевільно про деякі книжки письменника. Тепер ви знаєте, що робити.
5. Гумор
Я думаю, що один день деякі wit жартували, що дівчата люблять серйозні хлопці. Люди з почуттям гумору вірили його. Навіть вчені довели, що Пішалка, щоб говорити, один з найсильніших природних афродизіаків. Не варто жартувати. Наприклад, її наряд, її зачіска або її родина.
6. Увага та догляд
Головне не переборщити його. Вам не потрібно стежити за нею, зателефонуйте їй 100 разів на день і по електронній пошті. Просто кілька простих і щирих питань дозволить їй дізнатися, що ви дійсно піклуєтеся про неї. Не забудьте попросити, як вона йшла, як вона відчуває, що вона хоче і що вона думає. Дівчата потребують речей, таких як повітря.
7. Позитивний
Психологи підтверджують, що чоловік і жінка в парі нагадують 2 комунікаційних судин. І якщо один з них заповнюється позитивом, то те ж саме буде з іншого дуже скоро. Стійкий настрій - один з кращих подарунків чоловіка може подарувати жінці. Так само посміхатися частіше, поділитися яскравими емоціями з нею, і результат не буде довго в приході.
8. Підтримка
Звісно, кожен з нас має пекло дня, коли ми хочемо кинути все, покласти наші носи в подушці і торкнутися весь день. Але наука говорить, що Жінки Природніше емоційні. Вони відчувають сумність, пригнічення або депресії частіше чоловіків. Ось чому вони хочуть, хто може поставити плече іЗроби мене все буде океї.
9. Серія 9
Не варто говорити про це. Однак не варто забувати про те, що Скільки жінок потребують чесності від чоловіків. Якщо ви хочете провести вечір не з нею, але з друзями, скажете так. У разі, якщо ви не повинні приїхати з аліментами і легендами про те, що на роботі ДТП. Будь-яка жінка знає, як відрізнити правду від манжету, незалежно від того, як незначна вона може здаватися вам. Завжди кажіть правду.
10. Погляд
Якщо ви все ще вважаєте дівчатам слабкою половиною людства, то ви не розумієте нічого про них і цей предмет для вас! Вони здатні створити красу і надихнути, придумати грандіозні ідеї і втілити їх в життя. Це ті, хто може зробити чоловіків щасливими. Дівчата знають свою гідність і від вас очікують. Не забудьте повторити, скільки ви цінуєте їх, і що вони дійсно означає вам. І тоді щастя не буде далеко.
Фотозвіт з Touchstone Фотографії
Дивитися також.
10 типів поганих хлопців, які завжди пам'ятають жінок
13 речей, які ніколи не допускаються до жінки
www.adme.ru/zhizn-semya/13-veschej-o-kotoryh-molchat-muzhchiny-1511915/
10 кращих прем'єр-прем'єрів від Дісней на найближчі 3 роки
Один простий спосіб швидко закінчити незручну розмову