10 оповідань про те, що люди побачили під час клінічної смерті

Габаритний зображення

Про 10% людей, які пережили клінічну смерть, розповідають незвичайні оповідання. Вчені пояснюють це тим, що після смерті, певна частина мозку, відповідального за уяву, працює ще 30 секунд, що дає піднятися на всі світи в нашій голові. Пацієнти стверджують, що це не більше доказів життя після смерті.

У будь-якому випадку, це цікаво просто порівняти бачення різних людей, ніж ми робимо вАдМ.ру. І ми вирішили це зробити. Зробіть свої висновки.

• Були п'яний бій. І раптом відчував багато болю. А потім впав в каналізаційний люка. Я починав скелелазіння, скління стрункими стінами - струшуючи до точки! Важко вивести, і є автомобілі: швидкої допомоги, міліція. Зібрані люди. Я шукаю себе - нормальний, чистий. Через такий бруд, але якось чистий. Що сталося?
    Я запитую людей, вони мають нульову увагу на мене, притулок! Я бачу хлопця, що лежить на розтяжці, вкритому кров'ю. Він перетягував на швидку допомогу, і автомобіль почав відходити, коли раптом я відчуваю: щось з'єднує мене з цим тілом.
    Він захопив, "Хай!" Де ти без мене? Де брати мій брат?
    І я пам'ятаю: Я не брата. Спочатку я плутав, а потім зрозумів: це було мені!
    Норбеков М.С.
  • Лікарі попередили мене, що я можу тільки розраховувати на 5% успіху. Ризик, що це зробити. У певній точці операції серце припинило. Я пам'ятаю, що мій нещодавно загиблий бабуся, що потілює мої храми. Все було чорно-білим. Я не ходив, тому вона була нервовою, потіла мене, потім перевернулася до кричуща: вона кричуща і кричуща моє ім'я, поки я нарешті знайшов силу, щоб відкрити рот, щоб відповісти на неї. Я захопився повітрям і хором. Бабця посміхається. Я відчував холодний робочий стіл.
    Кріплення
  • На вершині гори ходило багато інших людей, які їдуть до вершини гори, беручи всіх яскравим світлом. Вони чудово виглядають. Але я знав, що всі померли, так само, як мені. Я був лютий: скільки людей рятувальні в швидкої допомоги, чому я це робив?
    Судденно, мій пізній корусин стрибнув з натовпу і сказав: "Діан, повернутися."
    Я не був викликаний Деан, так як я був дитиною, і вона була однією з небагатьох людей, які знають цю варіацію імені на всіх. Тоді я повернувся, щоб зрозуміти, що вона означалася "зад" і я був буквально потрапив в ліжко в лікарні, де лікарі працювали навколо мене в паніці.
    Веб-сайт

• Я пам'ятаю тільки 2 двері, аналогічні тим, що були в середні віки. Один дерев'яний, інший залізо. Я просто спостерігав їх мовчно протягом тривалого часу.
    Червоний

• Я бачив, що я лежав на робочому столі і шукаю на себе ззовні. Лікарі, медсестри повертають серце на мене. Я бачу їх, не бачу мене. А потім одна медсестра бере ампулу і, поломивши кінчик, омолоджує її пальцем - кров накопичується під нею зубчик. Тоді є загальна темрява. Я бачу наступну картину: моя кухня, моя мама і батько сидять на столі, мій батько перевернув склянку коньяка - вони не бачити мене. Темно знову.
    Я відкрию очі, все в моніторах, труби, я не можу відчувати своє тіло, я не можу рухатися. А потім я бачу медсестра, той, хто зрізав пальцем з ампулою. Я шукаю в руці і я бачу пов'язаний пальцем. Вона розповідає мені, що я потрапив на машину, що я в лікарні. Я запитаю, що ваш пальчик пройшов? Ви зашкодили йому при відкритті ампули. Відкрив її рот і втратив свою мову за хвилину. Вимкніть це 5 днів.
    Пикабубубу

• Мій автомобіль був збитий і хвилина пізніше величезний вантажівка потрапив його. Я знаю, що я збираюся вмирати сьогодні.
    Тексти пісень, а це означає: Тоді щось дуже дивно, що я все ще не маю логічних пояснень. Я кладаю в крові, подрібнивши шматки заліза всередині мого автомобіля, чекаючи штампувати. А потім раптом я був конвертований в дивному сенсі спокою. І не тільки відчуття - це здавалося мені, що через вікно автомобільних рук викладають до мене, щоб захопити мене, забрати мене або витягти мене. Я не міг бачити обличчя цього чоловіка, жінки або істоти. Дуже легко і тепло.
    Кріплення
  • Я пішов до лікарні, він був порожнім, ні на все. Спочатку я сидю поодинці на холодній скинії в інтенсивному догляді, а потім гостра медсестра забрав мене рукою і взяв мене на тур, щоб показати інтенсивний доглядовий блок.
    рикабу

Р

• Я бігу по кімнаті, що поспішає. Я назвав мої друзі, немає. Я чую шум від задніх дверей. Я пішов перевірити на нього.
    На підлозі багато людей: хтось стояв, хтось сидить з головою вниз, хтось був кричав, і я лежав на підлозі. І був мертвий.
    Тексти пісень, а це означає: Але реальний мене тут! Я не відмерла! Але ніхто не здивував мене. Я повернувся до мого приміщення і почав думати судомно, що я дійсно загинув.
    Кріплення

• Я дивлю своє тіло ззовні: відчуття легкості, що це було. Я вирішив піти на прогулянку. Я входжу в наступну кімнату, а сусіди п'ють горілку з пастою.
    Після того, як я був викачаний, ми вирішили перевірити – сусіди дійсно їли пасту і відвертають спокійно, навіть бренд горілки збіглися. Після цього я називався Нострадамус.
    рикабу
  • Моє серце припинило падіння. Як я пам'ятаю зараз... Відчував дивний, він був світлий, не було тунелів. Моя мати ran навколо майданчика і кричить для допомоги в паніці. Я чася її.
    Веб-сайт: www.k.com

• Від спогадів лікаря: приніс чоловіка, припинив серце, клінічна смерть 51 секунд. Управління зливом ... Коли я прокинувся і відчинив свої очі, Я соромлюся йому з радістю, «Христос піднімається!», людина відповів в настій: "Я дуже просто Коля."
    Веб-сайт: www.k.com
Фото з попереднього перегляду депозитів

Дивитися також.
7 історичні таємниці, над якими все ще загадки
10 наукових міфів, які не мають пояснення

www.adme.ru/zhizn-nauka/11-nauchnyh-zagadok-kotorym-net-obyasniya-1455265/