Ах, шампан! Кухонні шафки страждають від хаосу до тисяч будинків навіть здогадуються.

Орієнтовна кухня - неможливий ідеальний варіант. Кожна господиня мріє про порядок на кухні безумовно, але в реальності... Щоб бути чесним, я тільки коли-небудь був таким блискучим кухням.

Одне з моїх колишніх співробітників є великою жінкою. Я ніколи не бачив Іра щось над рукавами, я ніколи не зустрівся з такою уважною і педантичної особою. На кухні влаштовує все так, щоб на столі абсолютно нічого не було і будь-яких поверхонь, коли вона не варить. Немає!

Абсолютно всі кухонні прилади, посуд, дрібниці, вироби - все приховано в її шафках. Як це зробити? Я думаю, що ця жінка є насправді магією. Я ніколи не в змозі досягти такого роду замовлення, я впевнений. Але якось облаштувати кухню допоможе хитрощі. Ось як впоратися з горою пластикових страв! Кожен лоток буде мати королівське місце на кухні.

Як організувати кухню Ідеї для компактного зберігання пластикових лотків
  1. Так, Кухонні шафи З ящиками завжди буде акуратним, якщо розділити їх на зони. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
    Ах, шампан! Кухонні шафки страждають від хаосу до тисяч будинків навіть здогадуються.

2. Чудова ідея!
    248768

3. Зберігайте великий окремий від маленької.

4. За допомогою карнизів кришка можна розмістити в окремому Всесвіті.

5. Пам'ятайте, де ми використовували для зберігання CD і касетів? Пластикові тримачі для музичних медіа є відмінним пошуком. Прикріпивши таку пластикову коробку до шафки, ви зупините втрату кришок з лотків.
    Ах, шампан! Кухонні шафки страждають від хаосу до тисяч будинків навіть здогадуються. Р

6. Після того, як проживали CD-ROMs, тепер оселилися кришки з лотків. Всі зміни!

7. Підвісні пластикові кошики! Мені потрібно 15 грандіозних зараз.

8. Замовлення не триває. Підтримуйтеся та працювали. Результат економії часу і зусиль, комфортний психічний стан. Не потрібно шукати що-небудь протягом тривалого часу, не потрібно подразнити хаосом.
    Ах, шампан! Кухонні шафки страждають від хаосу до тисяч будинків навіть здогадуються. км

9. Ідеї організації речей дуже прості. Але як вони покращують життя!

Розкажіть в коментарях, які хитрощі для підтримки краси та замовлення на кухні. Коли все в порядку в кухонному шафі, коли є багато вільного простору, все сортується, хочеться помилуватися, радіти і співати!

Автор статті Ах, шампан! Кухонні шафки страждають від хаосу до тисяч будинків навіть здогадуються.

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері