Одного чоловіка відчував себе майже весь життя. Він постійно думав, що його очі були про лопання, і він був затінений нестерпним кільцем у вухах. Після декількох років чоловік пішов до лікаря. Він не знайшов причину захворювання, але раджу вирізати апендекс тільки в разі. Чоловік пішов на операцію, але не врятував його від страждань.
Він пішов в інший лікар, який консультував чоловіка, щоб видалити всі зуби. Але не допомогло хворим. Третій лікар також поширив руки і розповів чоловіка для видалення мигдаликів. Однак це не поліпшило його стан. І пішов чоловік до старшого лікаря. Лікар уважно оглянув його, прочитав свою медичну історію і сказав:
до Немає нічого я можу допомогти вам. Причина вашої хвороби не ясно мені, але я можу сказати, що ви не більше шести місяців, щоб жити. Я шкодую, але це правда.
Після виходу клініки чоловік думав,... З У мене є лише кілька місяців, щоб жити, я повинен витрачати його на те, що робить мене добре." Чоловік, що вся його життя, відрізнявся справедливістю і ніколи не витратив додаткових грошей на себе і розваги. Так він пішов по всьому світу, потім купив розкішний будинок і прохолодний автомобіль. Він навіть вирішив замовити костюм з найдорожчої краватки в місті, щоб добре виглядати на власній похороні.
Чоловік пішов до краватки і сказав йому побажання про костюм. Пройшов свій метр і почав вимірювальні роботи.
до Отже, плечі - 50 сантиметрів, комір - 19 сантиметрів.
Людина переривала роботу:
- Я бачу, але я куплю 17 сантиметрових сорочок мого життя!
Стара краватка вимірюється її знову і сказав:
до Ні, 19 сантиметрів!
- Я сказав вам, що комір 17 сантиметрів. Я все життя!
- Всі права, всі права, всі права. Покажіть вам це: ваші очі будуть лопатися і ваші вуха будуть кільце!
Веб-камера