Фотограф пішов на редакцію...

Один день редактори журналу надсилали відомого фотографа на місію. Він мав зробити красиві постріли в'їзду невеликого вулкана на острові і відправити їх на друк. Порядок з редакційного офісу був терміновим, тому фотограф відразу потрапив в автомобіль і з нього назвав місцевий аеропорт, просить підготувати літак з пілотом для його прибуття.

У аеропорту знаменитий фотограф був визнаний голосом і впевнений, що вони зроблять все необхідне. Прибуваючи там, людина відразу ж побігла до аеродрому, розчищаючи від співробітників авіакомпанії, бо він поспішав зловити правильний момент.

Запуск до початку ходової частини фотограф бачив, що є невеликий двомісний літак з пропеллером вже обертається і пілот, який сидить всередині кабіни. Фотограф стрибнув в літак і розтягував на пілот:

- Вимкніть!

Сонячно прискорюється по ходу і швидко набрав висоту.

до Тепер ви повинні літати до вулкана і зробити три або чотири кола навколо нього!

- Я шкодую, чому ви повинні зробити це? хлопець на холі відповів.

- Що робити? Чи не ви бачите, що я відомий фотограф і фотографи фотографують?

Після цієї фрази пілот звернувся до фотографа, і він побачив, що хлопець все блідий і потіний. Нарешті, пілот, майже кричущий, вичавлений у голосі:

до Так ви не мій інструктор? й

Веб-камера