Дочка Жан-Клод Ван Пошкодження зростала і стала ще більш холодним, ніж батько

Пронизливий погляд, чарівна посмішка і, звичайно, приголомшлива близнюка. Ця леді є справжньою красою з видатними фізичними здібностями, що не дивно, оскільки батько є легендарним актором і бойовим артистом Жан-Клод Ван Демпме.

МиВеб-сайт Ми вирішили розповісти вам про Б'янку - дівчину, яка, незважаючи на її молодий вік, вже досягла успіху в спорті та кіно і стала гідним наступником знаменитого прізвища.

Bianca Van Warenberg (тобто те, що її батько звучить як) у спадок від неї не тільки ефектний вигляд, але й неймовірна гнучкість. Тому, незважаючи на свій елегантний і на перший погляд крихкий малюнок, він може легко виконувати круті стрибки і техніки.

Як дівчині примітки, вона має любов до спорту з дитинства, але не до бойових мистецтв - до того, як вона просто захопила їх, воліючи робити швидкість катання.

З часом Б'янка ще почала показувати інтерес до бойових мистецтв, а зараз вміло повторює свої трюки батька. Вони часто навчаються разом, а іноді люблять боротися один одному в тренажерному залі. На її дочку Ван Дамме є прикладом, і вона є її великим гордістю.

"Я хочу показати маленькі дівчата і маленькі хлопчики, які ви можете бути фізично міцними, але все ж жіночними. Ви можете елегантно посидіти на нозі на обідній стіл, а потім почистити відступи, красиві і жіночні. Я хочу продовжити свою роботу. й

Bianca Bree

Б'янка вирішила дотримуватися шляху батька не тільки в спорті, але і в кіно. У 2012 році вона зірвала в кіно вторгнення від без. Сьогодні дівчина налічує близько 10 фільмів, де вона виступає як акторка, продюсер, сценарист і художник.

Фото з iambbgun preview

Дивитися також.
Дочка Павла Уолкера зростає до краси
19 Відомі батьки та діти як два краплі води

www.adme.ru/svoboda-kultura/18-znamenityh-roditelej-i-detej-pohozhih-kak-dve-kapli-vody-968360/