17
«Ваня, відключаю чайника!»
Одного разу я вирішив відпочивати в країні в загальній самотності. Вечеря в поїзді, думка наполегливо заковтнула в голову, що чайник був перетворений в домашніх умовах. Моя людина спить в квартирі і має вечірні зміни в роботі. У той час не було мобільних телефонів і це було довге подорож. Тоді я вирішив запитати про допомогу від жінок, які вийшли до мене. Поцікавили, що вони хочуть викликати чоловіка, як тільки вони отримали на телефон.
Тоді мій чоловік сказав мені. Покиньте, кладемо чайник, відправився в миття. Телефонний дзвінок:
- Микола Андрєєв?
- Так.
- Привіт, відключіть чайник, будь ласка.
Сплячий чоловік пішов на кухню і слухняно виконав запит незнайомця. Через кілька хвилин він прийшов до себе і занурився. Я знову поклав чайник, і ось дзвіночок:
- Гей! Микола Андрєвіч?
- Привіт.
- Вимкніть чайник.
Моя людина не встигла сказати що-небудь, коли почував себе в трубі. Увімкніть чайник, подумайте про нього. Подумавши, що деякі піонери грали, він поставив чайник на третій раз. Тексти пісень, а це означає: І знову виклик, але від мене, моя кохана дружина:
- Кокл, вимкніть чайник.
Пізніше чоловік прийняв, що після другого виклику він боявся, що він був божевільний.
Веб-камера