306
«Да, я впевнений, що мій подарунок тут десь!»
Багатий селянин мав два сини, народжені на той же день. Один був страшним песимістом, а інший реальний оптимізм. селянин був дуже стурбований тим, що найдовший син побачив тільки погані речі в житті, і пішов на консультацію до місцевого шавлії.
Напередодні дня народження та приховувати їх у двох панах. У одному брусі людина повинна поставити дорожчий мотоцикл, а в іншому - скласти пучок тирси змішати з гною. Звісно, мотоцикл був призначений для песимістського сина, а паль для оптимізму сина. Саж сказав, що це допоможе синам селянина прийняти приспокійний погляд на життя.
І так на день народження синів селянина виконав порядок мудрого чоловіка і назвав хлопчиків, говорячи їм:
- Хлопці, маю подарунки для вас. Я кладаю тебе на ліву з дому, селянин вказував напрямок до першого сина і продовжував, звертаючись до другого сина: А ваш подарунок, син, прихований в ячмінь на правій стороні.
Хлопці пішли в ці напрямки. Сосимістичний син побачив дорогий мотоцикл в ячмінь і почав підвал:
до О, що відбувається, якщо я збила його в поле? Я вмирає! Що таке велосипед? Тексти пісень, а це означає: Тоді мій батько буде злий! Поганий мене, бідний...
Оптимістський син пішов на ячмінь направо будинку і не покаже кілька годин. Нарешті, батько не може стояти його і пішов після нього. Відкриваючи двері ячменя, він знайшов, що другий син був очищений пучок тирси і підірвав своїми руками, кидаючи його в усіх напрямках. І сказав:
Дад, я впевнений, що мій подарунок тут десь! Я знову побачу!
Веб-камера
Після того, як я вирішив дати бос їздити, але мої колеги немовляли мене.
Як я повернув Шумачера, але я швидко зламався