284
Три дорослих дітей вирішили порадувати своїх мам.
Одна єврейська жінка була мати трьох красивих синів. Хлопці люблять свою маму, тому вони намагалися порадувати її. Коли вони виросли, вони пішли за кордон і кожен з них почав свій бізнес. Через кілька років брати поважали і багаті і вирішили, що вони просто мали подарувати коханій матері щось розкішне.
Брати приїхали до рідного міста, зустрілися один одному і почали бродити.
Брати, я купила нашу маму гарний величезний будинок в передмісті і повністю обставляв її дорогими меблями. Ви пам'ятаєте, що всі ми проживали в маленькому номері без вікон? Ось чому я вирішив подарувати мамі реальний будинок! - сказав Сема злодіод.
до І я купив нашу маму Mercedes-Benz з останньої моделі і отримував приватного водія. Ви пам'ятаєте, як погані ноги вашої матері і наскільки важко це ходити? Дякуемо! — сказав середній син Абрам.
- Шановні брати, я купила маму папугу. Чи знаєте ви, що наша мама навряд чи може прочитати Тору? Так я знайшов папугу, який знав цей чохол для чохла. Тепер він розповість про свою маму щоденно відсвяткує від святої книги! - сказав молодий син Ізя.
Після того, як брати вирішили відвідати матері. Вона зустрілася з ними, захопивши їх і сказав:
- Шановні, спасибі. Але, Сеочка, цей будинок занадто великий для мене! Я живу в одному маленькому приміщенні, і я повинен чистити весь будинок. Abrasha, ваш автомобіль неймовірний, але це водій! Він завжди просить мене піти в магазин, а потім до моря, і я старий, і ці поїздки вичерпають мене. Олег, мій золото, я хочу розповісти вам, що ваша багатобарвна курка - це повне харчування!
Веб-камера
Історія того, як водій таксі втратив замовнику своїм автомобілем
Коли мій син почав втратити зуби дитини, я знав, що він був бізнесменом.