391
Побачити, що герої популярних мес
Ці звичайні люди привели до повного звичайного життя до моменту, коли хутряний полум'я впав на голову. І вони не зробили цього - тільки одна фото.
Веб-сайт Яким чином, життя яких колись різко змінено в Інтернеті.
Успішна дитина (Success Kid)
Самми Грінер У 2007 році матері Лані розмістили фото її 11-місячного сина.
Звісно, жінка не могла уявити такий розвиток подій, але це фото чудесно допомогла батькам Самми залишатися живим: завдяки широкій популярності мему, в 2015 році сім'я зуміла швидко підняти необхідну кількість для пересадки нирок до Justin Griner.
Catastrophe Дівчина
У січні 2004 р. по батькові Дава, який захопив дочку. Зе Рот. На фоні підготовки пожежогасіння місцевого пожежного відділу.
Найвідоміший фото, отриманий після його публікації в журналі JPG.
Бастард Стів
Популярна фотографія була прийнята на 2011 альбом rap група Beantown Mafia, яка була створена хлопцем Blake Бостонй
Як героя мему згодом зазначили, фото було взято матір'ю.
Лос Брайан
Фото студента коледжу Кайл Кравен, Оприлюднено його учням, вона почала займатися серфінгом інтернету на початку 2012 року. Незабаром був знайдений герой Меме.
Згідно з Кайлом, фото було взято в 7 класі коледжу, коли глава попросила студенту взяти картину шкільної фото, бо, на його думку, Кайл навмисно виконаний в картинках невдалого виразу обличчя.
Chloe головоломка
Маленька дівчина Хлое. У 2013 році вона стала відома після того, як її батьки розмістили відео на YouTube, де її сестра Лілі прагне сльозитися на несподіваній поїздці до Діснейленду.
Хлое реагує з головоломним виразом. Здається, що дитина не хоче бути настільки збуджена про подорож до Діснейленда.
Занадто непристойна подруга
Ліна Вейккер. У 2012 році вона прокинулася відоме після того, як її відео YouTube загарнула багато уваги. У ній дівчина виконує кришку пісні Justin Bieber «Бойфренд» для участі в конкурсі, оголошеному зіркою.
Бог з ними, з вокальними здібностями дівчини, але подивіться на ці очі!
код товару:
Мем'я зображує дівчину з гранатометом смішними хвостиками, які насилько радують книги своїми руками. Її посмішка з брекетами на її зубах пропонує наявність деякої кришки у своєму виступі. Звідси ім'я Меми Єрмаггерд, що означає «Ой мій Бог».
Назва дівчини. Маггі Золотийбергерй Це її дитинство фото, і сьогодні Maggie працює як медсестра.
Колишня дівчина
Маленька актриса.Mia Talerico"Незрівнянна дівчинка", яка тримає повторення від Мем, "Ви сказали, що..."
А виразна фотографія, яка пішла на людей, є пострілом з сидру «Холд на, Чарлі!», яка прем'єра в 2010 році.
Незадоволений McKayla
На лондонських Олімпійських іграх 2012 Американський гімнаст МакКайла Мароне Я був впевнений, що я міг взяти золото. А що-небудь пішов неправильно, і в результаті дівчина була тільки друга.
Атлет був настільки розчарований і незадоволений собою, що вона не могла приховати його навіть на церемонії нагородження.
Фото laneymg/instagram preview
Дивитися також.
14 Відомі дорослі Діти ви не знаєте сьогодні
Які герої нашої улюбленої реклами виглядають як зараз
www.adme.ru/tvorchestvo-reklama/kak-sejchas-vyglyadyat-geroi-nashej-lyubimoj-reklamy-1418765/
3 Способи втрати ваги без голодних ударів і вправ
5 батьківських секретів, які роблять японські діти кожен батьківський сон