«Ще життя змінив нас»: портрети людей, які приступили до 100-річчя

Кожен з вас хоче жити якомога довше. Порівняти свої молоді фотографії з фотографіями, знятими у віці, і див. відбитки минулих подій.

Веб-сайт Продемонстровано красу тих же людей у юнацькому віці та старшому віці.

Фотографія Яна Лагер зустрівся з найстарішими мешканцями Чехії, щоб взяти свої фотографії і дізнатися про свої найяскравіші спогади в житті і мрії. Він попросив людей похилого віку, щоб показати зміни, які відбувалися до них протягом століття.

Прокоп «Я завжди пам'ятаю смак козячого молока»

Людвік Хубік: «Я працював постменом протягом тривалого часу і зарекомендував свою роботу»

«Я хотів би відвідати Італію знову!»

Вінесент Жетельіна: «Все моє життя я був дизайнером»

Антон Ковар: «Я хотів би знову грати в кларнета, але роки не однакові»

Анна Васінова: Я ніколи не забув, як мій чоловік був прийнятий нацами під час війни.

Станіслав Спасич: «Я 102 роки, але я думаю, що це занадто рано думати про минуле»

Анна Похобрадська: "Я так щаслива дочка відвідає мене кожен день"

Антон Балдман: "Я можу сказати, що я не пропустив жодного питання моєї улюбленої газети"

Марія Бузерова: "Я хотів би знову побачити свою сім'ю"

Власт Сізков: «Я пам'ятаю водіння в вантажівці, що потрапив до сина одного з лідерів нації»

Людмила Вишладова: “Мій чоловік помер 60 років тому, так як я повністю самостійний”

Марія Фейпарова: Я не маю фото себе, коли я був молодий, я спав їх. Ви не можете фотографувати з вами в труні.

www.thisisinsider.com/photo-series-compares-portraits-of люди-дохід-100-роки-старі-2016-6