275
Після того, як я зустрів корейську, але один день вона припинила відповідь на повідомлення.
Я використовую для знайомства сайтів багато. Одного разу на одному з цих послуг я зустрів чарівну корейську жінку. Ми живемо в одному місті. Ми зустрілися, ходили, поступово почали романтичні відносини.
Після того, як ми зустрілися, вона пішла на батьківщину, щоб побачити своїх близьких. Щодня ми текстували, вона послав мені свої фотографії регулярно, і я просто захопила свою красу в серії: дуже красиві, супер, милий і т.д. Після того, як тиждень нашої порушливої романтичної кореспонденції, вона припинила відповідь на мене, а потім повністю заблокувала мене. Я навіть спробував викликати, але це без використання. Після того, як я пішов, щоб побачити свою екс-подругу і намагався дізнатися причину для нашої перерви:
- Я не розумію, що сталося? Чому ви поставили мене в блок?
- Шукаю, я відправляю вам фотографії різних дівчат на тиждень, і ви навіть не помітили, що це не було мені у фотографіях!
Тепер навіть найкрасивіші дівчата азіатського зовнішнього вигляду я намагаюся уникати.
Веб-камера