Чому ці люди не підняють своїх дітей?

Я нещодавно відвідував другу з дружиною та чотирирічним сином. І у мене є маленька собака в домашніх умовах, болячий пі. Доброго дня і доброго собаки, ніколи не кидає і не кинеться, максимальна може нещастити, але не уникає конфліктів. Ми любимо його дуже багато.

Знайте, так що ми сидимо з брунькою, висить, дитина мучить навколо з пластиковим крутим молотком. Собачка спить в кутку на підстилці. Уві сні щільно. У певній точці сина другу з'являється, ходить до мого шура-пі і побачає його на голові з молотком.

Він різко прокинувся, підняв голову, розливається з поглядом «що це було?», а потім новий удар. Дитина весело, сміється і вдарив собаку знову з іграшками на лобі. Він робить гучну суспензію.

Я кажу другу:

- Слухати, взяти дитину. Що таке новина, томентні тварини? й

Його дружина відповів:

до Якщо ви не можете грати з ними? Побачити, що дитина весело.

до Він веселий і боляче собаки!

- Ну, він вніс, що відбувається з ним. Ось чому він вихованець.

Тоді я не можу стояти його, я отримав, я пішов до своєї коханої дитини, я взяв молоток і потрапив його на голову. Подруга з круглими очима стрибає з дивана і кроків до мене. Я зумів знову збити, не важко, звичайно, але трохи почав чистити, що він був боляче, що він не може бути боляче, тому що він був невеликий, і т.д.

Друг:

до Що ви робите? Чому ви вражаєте дитину?

- Я веселий. Чи є діти для задоволення?

І знову прийшов свою психотичну дружину:

- Порівняти дитину до собаки!

до Що вам не подобається? Я жив його, співати, доглядати за ним, ходити його, підняти його! Ви можете сказати, що це практично мій малюк! Він ніколи не потрапив на голову для будь-якого! Ви не можете тягнути дитину? Ви піднімаєте його на все?

до Ми не будемо говорити про дітей! Ваше народження

до Які батьки ви не можете впливати на сина?

Ось вони різко збирають і залишають, вилікували мене і мій собака (і пообіцяли отрути її).

Я думаю, що він з друзями.

Веб-камера