Я даю чоловіка на тиждень.

3610Р. 4200Р.

Якщо ви попросите чоловіка піднятися в шафу і вибрати наряд для вас не менше одного дня, що ви думаєте, що він буде вибрати? Довга червона сукня? Джинси, кросівки та футболка? Може бути бікіні?

Веб-сайт У цікавому експерименті Денис повинен одягатися дружиною Діляра на цілий тиждень.

Як і багато жінок, у мене є великий крупним планом, деякі з яких я ніколи не носила. Я завжди думав, що я нічого не зносився. Я вирішив піти на експеримент і попросити чоловіка, щоб одягнути мене на день на тиждень.

Його вибір дійсно дивує мене.

Понеділок

У понеділок вранці я дивився з апробацією, як Денис дуг в шафу, вибираючи свій одяг. Я мав намір познайомитися з бізнес-партнерами. Я спробував кілька разів, щоб відмовитися від цієї ідеї, але він був настільки збуджений, що я помер і чекав на мій вирок.

Але я боївся. Звісно, обраний наряд не підходить для бізнес-зустрічі, але, відповідно до Дениса, «покривається все, ніхто не зірватиме і виглядає дуже навесні». Але довіряю мене, всі зірвали. Я носила цей день і я можу сказати, що я зносу його 100% знову. Тим не менш, я отримав багато компліментів з колег для такого яскравого образу.

Вівторок

На другий день я почав підозрювати, що чоловік чітко любив яскраві кольори. Я не знаю, що ти знаєш? За його словами, сьогодні був обіцяний сонячний день, і він хотів мені виглядати як реальне сонце. Він витягував з bins мій старий мішок, який я припинив носіння, думаю, я виглядав пологів з ним. Але як виявилося, мій чоловік, директор фірми лізингу, завжди таємно сподобалося цей мішок будинків. З цього дня настає мій улюблений аксесуар.

Середа

Сьогодні, Денис і я пам'ятну дату, і ми вирішили відзначити його романтичною вечерею. Так як ми не можемо сидіти в ресторані з двома швидкими дітьми, ми вирішили оформити романтику в домашніх умовах. Ми зробили, що перед, і я ніколи не думав про те, що носити. Ми в домашніх умовах, тому що одягаємо? Але як вона виходить, чоловік думає інакше. Він вибрав досить проявляти чорні сукні для мене. І я відчув, як я був на нашій першій дати.

Четвер

Я не зношу цю сукню протягом тривалого часу, я відкладаю її в шафу і заготівля. Я завжди думав, що це трохи коротко, і колір не був Але Денис вибрав його, стверджує, що в червоний я був "просто приголомшливим". Ось як він відправив мене на батьківську зустріч. Це був незручним, але мій чоловік дав мені впевненість.

П'ятниця

У нас є зустріч з нашими батьками. І якщо він не був для Дениса, я буду носити деякі акуратні сукні і взуття. Але мій чоловік вирішив, що я не відчуваю себе комфортно в ньому, кожен раз я побігла будинок для дітей, і він підібрав цей наряд для мене. По-перше, в цьому комбінезоні, я зазвичай йде в заміський будинок або на пікніках, але тепер я зрозумів, що я рідко зношу його. Дуже зручно, і в поєднанні з тапочки і шапкою виглядає дуже стильно.

Субота

Субота - день сімейного відпочинку. Сьогодні Денис подарував свою фантазію і здається відчути себе справжнім списком. Чи підходить все разом? Ноп. Я щасливий в цьому наряді? Безумовно. Він поставив свою улюблену куртку на мене, стверджує, що я дуже милий в ній. Легкі шафи і кросівки для зручності. Я думаю, що фото показує, що прогулянка була успішним.

Неділя

Ми не мали планів на неділю. Але Денис захотів мене відчувати себе елегантним і жіночним навіть в домашніх умовах. У мене є чорна сукня, яку я люблю, але я рідко знайшов шанс носити її. Ви не повинні шукати його. Життя з чоловіком - це один великий час, щоб засвоюватися щодня.

Я був здивований, як відповідально він підійшов завдання. Він ретельно вибирав кожен наряд. І прийшов до висновку, що всі вони цілком підходять для повсякденного носіння. Щоранку, як я кладу на одяг чоловіка і подивився в дзеркалі, посмішився радісно.

30777792р.

Я дізнався щось важливе. Не потрібно боятися експериментувати, не потрібно шукати підходящий випадок, щоб носити вечірню сукню або кросівки з футболкою. Якщо ви зрозумієте з ним, не думаєте про другий, якщо ви відчуваєте себе впевнено про це, не думаєте про другий, якщо ваш чоловік дивиться на вас чарівними очима, не думають про другий. Поспішайте поспілкуватися з вами принаймні на день. Вас приємно здивує.

Фотограф: Роман ЗахарченкоФото: Діляра та Денис Троценко спеціально для Веб-сайт

Дивитися також.
7 Мішки у виборі одягу, які зберігають нас від Шукаю Slimmer
10 Уроки стилю від кращих моделей світу
Стилісти сайту в порівнянні з звичайними магазинами з колекціями «від купу»

www.adme.ru/svoboda-kultura/stilisty-admeru-sravnili-odezhdu-iz-obychnyh-magazinov-s-kollekciyami-ot-kutyur-1484265/