10 доказів, що атипічний вигляд є подарунком долі

Коли ми дивимося в дзеркалі, ми думаємо, що будемо раді змінити щось. І в той же час ми не розуміємо, що справжня краса лежить в унікальності, а не в імітації стереотипних стандартів краси прийнятого в суспільстві.

Веб-сайт Нагадуємо про справжню красу кожної людини.

• Я завжди складаний на тлі своїх мініатюрних друзів (з висотою 180 см і вагою 76 кг). Але один день ми пішли на тур Європи з ними. За 2 тижні подорожі, ніхто не помітив їх. І я буквально помочився.Вони просять на номер телефону, який пропонується приїхати і навіть сказав, що вони будуть платити за рейс і проживання. Як, я реальна російська краса (Я маю типовий слов'янський вигляд: кругле обличчя, пишні груди і товсті блондове волосся). Більше комплексів.

• Я природно яскравий червоний і зелений, в школі викопаний «червоно-червоний конопат», в інституті називається свербіж. Мої батьки завжди розповіли мене, щоб бути червоним. Я зробив манікюр в салоні краси сьогодні, і я чую жінку сказати, "Я хочу волосся, як це дівчина". Не знайшовши таку фарбу, попросила мене взяти картинку, щоб замовити таку тінь. Я відчував себе красивим і неповторним, це дивно.

• Батьки не зацікавили показувати любов дітям, вони повинні заробляти гроші, щоб годувати мене і сестра. Тільки мій бабуся сказав мені про мій зовнішній вигляд: її очі будуть зношені, її ніс з картоплею і так далі. Ось як я жив до іншого дня мій чоловік сказав мені, що Мій чоловік має картину мене в його фіксаторі на роботі і кожен є ревнощами його тому, що його дружина красива.
  • У мене є дивний тіло. Непропорційно довгі руки і просто величезний для ніг висоти. Якщо одяг ще можна підібрати, виникають проблеми з ногами. У 5-му класі розмір був вже 39, а в 14 років - 43.5. Це пекло. Туфлі необхідно замовити, і це не дешево, тому я можу керувати кількома парами для всіх випадків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кокс в стилі «Inna Gulliver» і т.д., bewilderment людей в магазинах і метро. І Бог забідав всіх, щоб крок на нозі. Я зустрілася з чоловіком, любов мого життя, коли я був 28. Так само взуттєвиця. Він знаходиться на висоті 2 метрів і має 49 розмір ноги. У нас є два ТРЦ Gulliver.
  • Я знаходився з того, що я був дитиною. Щоб подолати страх, він спробував бути обережним з незнайомцями. Поговорили про продажлюдей, перукарів, людей в лінії. Я дуже відповідальна людина і я не соромлюся мого маленького дефекту. Це мій виклик.

• Я завжди скаржаюся на мій зовнішній вигляд, відкинувши, що ніхто не любив мене і ніхто не зажадав мені. І пішов через клінічну смерть. Ви не знаєте, як страшно це, не тільки для себе, але для вашої родини. Я впевнений, що мої батьки люблять мене дуже багато, і це найголовніше. Не скаржайтеся на що-небудь, оцінюйте все, що ви маєте. І полюбляйте своїх батьків.
  • Остання осінь Я був трохи жиру дівчина з гарним обличчям, обрамлений другим підборіддям. Я ходив велосипед з школи і випадково вдарив в сливу хлопця. Я апологізований. Він дивився на мене дуже акуратно, але я забив. Через тиждень я пішов в магазин. Я зустрівся з ним знову. Він дивився на мене, прийшов і запитав, "Дівчина, ти хочеш схуднути? й Я був так ебать arrogant, але потім він попросив мене, щоб навчатися і працювати разом. Я закінчився, будучи його досить консервована подруга, і він закачував брюнетку з сережкою в серці - справа з моєї мрії.
  • У мене є червоний волосся. Тепер більш мідь, і в дитинстві були золоті, майже помаранчеві. Як я занурився дівчата з білявка волосся! Не болить мене, але всередині я захопив мій колір. І я вирощував не страшні комплекси, якщо це не для мого першого вчителя школи. Вона використовується для виклику мене "Сонячна дівчина", "золота дівчинка", і розповісти мені, як чудовий мій волосся. По класу 6, майже всі однокласники зносилися червоними.
(Березень)

• Я завжди думав, що я не був досконалим. Я не хотів про мій зовнішній вигляд. Я витратив гроші на красу в пучках, але завжди був недовговим або без результату. Одного разу я зустрів чоловіка моїх снів, які сказали мені, «Ви знаєте, що? Бездоганний. Але ви красива дівчина я коли-небудь зустрівся! і запропоновано. Я ніколи не був щасливим! Я погодився. Я люблю себе, як я.
  • Я таємно захоплююся обличчями з деякими "дефетеками", щоб говорити. Тим Я люблю протрудування вуха кінчики, довгі носи, стругані зуби і рясні коноплі. І ви не знаєте, як це дратує людей, які хочуть позбутися від неї все, маючи гладку «шаблону» обличчя. Коли ви усвідомите, що всі ці милі недосконалості нічого, але ваша візитна картка, вашу індивідуальність? Я вірю, що краса неправдива.

Дивитися також.
10 цікавих випадків, які могли б тільки захопити в відділі кадрів
10 «overheard» оповідань, які діти – наша слабкість І міцність.
11 «попередня» історії, які доводять, що любов все ще існує

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/11-podslushannyh-istorij-kotorye-dokazyvayut-chto-lyubov-vse-taki-suschestvuet-1461165/