13 зірок, які перетворилися з потворних дуетів в реальні секс символи

Багато хто захоплює обличчями глянцевих журналів. Для деяких вони є моделлю краси, для інших приклад для імітації. Але не всі думають, що деякі з них пішли через довгий і горючий шлях самовдосконалення.

МиВеб-сайт Ми збираємо кілька фото, в яких об'єкти нашого захоплення не наче самі.

Кріс Пратт 2003, 2017

У своїй юності актор вважає, що один талант досить успішним. Але згодом він зрозумілий, що він не виглядав прямо і зробив багато роботи на себе. Шукаєте поточний Pratt, ви не можете сказати, що він має проблему з його впевненістю.

Катерина Перрі 1999, 2012

875470

Каті не завжди радіти жіночним формам. Як підліток, вона мріяла про моделювання і навіть грубу нижню білизну. Тим не менш, за час, зірка навчалася любити себе і гордо оголосила:

«Я не маю тіла, як Kate Moss, але я гордий і щасливий з шахтою. й

Катерина Перрі.

Девід Бекхем 1995, 2013

р.

У своїй молоді Давид не подбає про його зовнішній вигляд. Він жив у футболі і дав йому всю свою увагу. Тільки тоді, коли його ім'я підірвав по всьому світу, Спини почали працювати над своїм образом і робили його виключно заради шоу.

У футболі дуже важливо мати гарну стрижку, оскільки багато людей, багато дівчат з камерами приходять подивитися на тебе. Популярність гри залежить від вашого зовнішнього вигляду.

Девід Бекхем

Шакіра 1990, 2012

Сьогодні, подивившись на відверті наряди в кліпах і на концертах, не можна сказати, що співачка була дуже сором'язливою свого тіла.

Джастін Тимберлей 1996, 2016

«Для того, що ви дивитеся в очах інших, як дитина, в кінцевому підсумку, призведе до успіху в дорослому віці. й

Ріанна 1998, 2008

174232

«Ми завжди знайдемо несправностей», – розповідає Риганна. Вона визнає, що тільки завдяки успіху вона здатна вірити в себе: «У минулому я б кинувся, кладаю руки на колінах, сидю мовчно, і бути вражені всім. й

Dwayne Джонсон 1990, 2016

37077697

Дверне Джонсон почав свою подорож самовдосконалення з дитинства. Тексти пісень, а це означає: Він вірить, що важко працювати над собою, це правильний шлях до своєї мрії.

«Ідеал не існує, але ви повинні захотіти його.» Це призводить до успіху. й

Dwayne Джонсон

Нікі Мінай 2002, 2016

Як дитина, Нікі мали деякі комплекси, пов'язані з зовнішнім виглядом, але колись вона потрапила в поле шоу-бізнесу, вона зробила багато роботи над собою. Тепер співак не має проблем з самоловом.

Адам Левін 1996, 2016

Незважаючи на те, що не вдалося експериментувати з образом у своїй молоді, Адам не постраждав від нестачі уваги до себе. Співачка постійно працює над собою, щоб бути кращими, адже жіноча половина своєї аудиторії не відчувала його очі.

Демі Мур 1970, 2010

Важко вірити, що Демі постраждали від пасабізму як дитини. На початку своєї кар'єри вона навіть мала пройти 2 операції, щоб виправити цю проблему.

Kate Hudson 1993, 2016

батькам Катея захотіли свою дочку вибрати більш «підігнуту» професію, можливо, через її медіаккре зовнішній вигляд, але що ніколи не припинило її від переслідувань своєї мрії стати актрисою.

«Я люблю своє тіло. Так, це недосконалість. Але це те, що я отримав, і ми живемо один раз!

Катерина Гудсон

Кейт Вінслет 1985, 2016

18594

У школі Кате вважається жиром і завареним для нього. Але через роки вона дізналася про себе, як вона, і в цілому знаходить свої переваги.

«Я нормальна жінка з нормальною фігурою. Я не збираюся схуднути - У мене є важливі проблеми.

Kate Вінслет

Дженніфер Джонс 1989, 2014

Актриса і модель ніколи не страждали від нестачі уваги, навпаки, незважаючи на образ хлопчика як дитини, вона завжди була впевнена. Геніарі боїться пластичної хірургії і вважає, що молодь обличчя може зберігатися за допомогою різних хитрощів.

Фото з попереднім переглядом @januaryjones

Дивитися також.
10 зірок, чиї предки були набагато більш відомі
15 простих людей, які випадково стали першими зірками Голлівуду
Зірки в дитинстві

www.adme.ru/vdohnovenie/zvezdy-v-detstve-705960/