279
Я попросив їх взяти до зоопарку!
Один літо, великий зооопарк відправляється з пінгвінів до меншого зоопарку. Ми кладемо всі в спеціальному холодильнику і висуваємо їх. Попри те, що вантажівка зламала, але непристойно це сталося біля поштового відділення. Водій негайно кинувся до міліції.
- Брати, допомогти! Він сказав, що йде в міліцію. Я носила пінгвіни, і сьогодні це так гаряча, що я боїться з хвилею. Я збираю їх до зоопарку.
- Гаразд, людина, не турбувати. Зараз ми приїжджаємо з чимось, одна з офіцерів поліції відповіла і вирушила на дорогу.
У випадку, якщо у вас виникли питання, ви можете звернутися до менеджера. Звичайно, всі домовилися до другого варіанту, і протягом години майже всі пінгвіни розподілилися. Залишилося лише пара птахів.
Тут поліцейський припинив крутий автомобіль, в якому дві чоловіки сіли найбільш, що ні. Немає нічого зробити, він вирішив запитати про допомогу.
- Хлопці, це річ. У будь-якому випадку, ми повинні прийняти ці пінгвіни до зоопарку. Просто ввімкніть кондиціонер, це гаряча.
до Не питання, командир! відповідав водієві і завантажив пінгвінів в задньому сидіння, а потім кинувся.
Через кілька годин, той же прохолодний автомобіль з «смугами» поїхав у минуле повідомлення. Під час посту поліцейський помітив, що заднє сидіння автомобіля було зварено з дуже щасливими пінгвінами, поруч з яким був відро риби морозива, а яскраві повітряні кулі прив'язані до ніг птахів. Відкривши рот в сюрпризі, поліцейський припинив «бруків»:
Я попросив їх взяти до зоопарку.
до Отже, бос, ми вже відвідали зоопарк, ми пішли на рибний ринок, тепер ми будемо йти в кіно, а потім до цирку!
Веб-камера