Коли мама не залишає часу

Дитина повинна бути страшною!У 50-х роках XX століття з творами Боулби. В результаті його експериментів, а також експериментів його послідовників, виявлено 4 види дитячого будинку, кожен з яких визначає будівництво тісних відносин у всьому подальшому житті.

З чого було перекладено російською мовою, теорія вкладення вважається більш докладно в книзі.К. Брусш "Охорона здоров'я"

Так є:

Надійний тип кріплення. Коли дитина в присутності матері досліджує світ з інтересами, і вступає в контакт з незнайомцем. До виходу матері ми реагуємо з тривожністю, потім лікуємо. З радістю познайомимося з нею. Алемно неоднозначні. Коли виникають листя матері, виникають сильні почуття, аж до хістерії. Дитина відреагує на її повернення з відступом, провалом, ненависним, відторгненням. Алмазно-авіантний. Догляд і прибуття матері зовні не викликає ніякої реакції у дитини. При цьому реакція чутливості шкіри та інших психофізіологічних характеристик свідчить про реакцію тяжкого стресу. Неорганізоване кріплення. Не підходить для будь-якого з трьох типів, але відрізняється від надійного включення епізодів або реакцій неоднозначного типу. Або соматична відповідь на поділ від матері. Наприклад, сильна напруга м'язів. Ці дослідження ініційовані наслідками підвищення частоти сепарації від матері ранньої дитинства. Разом з модою для викладання до незалежності з перших днів життя зросла кількість психічних порушень. У зв'язку з цим слід перевірити науковців.

Але час ще не стоїть і період «діти в дитячій, мамі працювати» заміняв навпаки «Я завжди буде там. й Що я хочу розповісти про цю статтю. Bowlby досліджував поведінку дітей, коли мами листя. Я спробую описати те, що відбувається, коли мама не залишає часу.

Моя дочка приєдналася до мене з перших днів її життя в самому літровому сенсі слова. Я носила його в слині. Тоді я пояснив його як зручність. Важкий коляска дуже важко опустити сходи. А в трамваї з нею сидіти ще задоволення. Тепер я зрозумів, що це не просто. Не маючи надійного вкладення, я інтуїтивно спробував “фініш” це за допомогою материнської інверсії. Це не означає, що у мене негативне ставлення до слизу. На мій погляд, нічого не може бути краще для того, щоб знайти, що найнадійніші вкладення. Але стружка недостатньо, вона не допоможе, якщо мама внутрішньо відхиляє дитину. Я просто хочу сказати, що мої мотиви для його використання були несвідомі в часі.

Я знаю, як виростити дитину в ній. Якщо спочатку він повністю відповідає на шиття, трохи пізніше він починає зацікавити світ очима, навіть пізніше він простягається, захоплює, нерівноцінно вказує на об'єкт його інтересу, і робить попит на нього. І якщо мама підтримує кожну з цих процесів, то один раз дитина починає ходити, не можна тримати його в слині. У незнайомому середовищі він захоплює руку матері або дивиться на її періодично, але все ж рухається після його інтересу.

І якщо ви намагаєтеся «зробити» його, коли він хоче вивчити світ, він буде курчати, прикусити і подряпини. Пробити, тобто. Експрес невдовзі і бажання прямо.

Що робити, коли вона потребує свого малюка, щоб залишитися з нею?Вона робить це, звичайно, не з шкода, але тільки тому, що інший перерву кріплення ненадійний для неї! Не було надійного вкладення (і хто його до 90-х років, або навіть 2000-х в нашій країні?), тому немає позитивного досвіду живого поділу, а несвідоме ставлення: «Я не вижити розрив відносин». Як зупинити природну тягу для куріозності, інтерес до дослідження світу? Все дуже просто: потрібно розчарувати необхідність, на підставі задоволення якого цей інтерес виникає як позитивне забарвлення. Необхідність безпеки. Дитина повинна бути страшною!

Вражений дитина більше не виглядає на інших людей, собаках, автомобілях, поїздах, перших снігах. Він здався до джерела безпеки: матір його. Він завжди буде з нею, тому що він слабкий. Він буде хворий, якщо він не захищений імуномодуляторами і відсутністю контакту з іншими людьми; він буде фольгою, якщо він не вчив літери з віку 2, а потім робити уроки разом; він буде вбити себе на велосипеді або роликах; він буде вкрадений, якщо він наодинці на вулиці. Асортимент небезпеки, як ми ростемо. Будь-який "Я можу" зустрітися з "я слабкою, ви не можете".

Насправді, звичайно, ця мама відчуває слабкі і непідтверджені. За силою не менше однієї особи, але всього, приховує глибоку нещастя і безповоротність.

Що про дитину? Що таке кріплення, коли мами ніколи не листя? Чи можна ви зателефонувати, що торкнеться? Я думаю, що в цій історії, будь-який з цих вкладеннях прихований залежностю. Канат набуває ручних речей, шейків, тюрма.

Така людина будує відносини саме на типі нерозумного з'єднання, який необхідний при будь-якому запиту. Вони не йдуть в кафін з мамою. Це часто історія матері і сина. Або речовина. У зв’язку з тим, що рідкісна людина прийме таку нестачу свободи. Важко лише один, хто має однакову травматичну історію. І харчування, алкоголь, тютюн і так далі, і так далі, можна отримати в будь-який час доби. Без спілкування з ким-небудь або що-небудь, людина просто не відчуває себе безпечною, тому що він «заможливий і невагомий, і в цілому повна ніщо. й

Я знаю, що себе і колеги впадуть в цю пастку сприйняття. Коли клієнт, який дуже здатний на що-небудь, до точки захоплення, продовжує відчувати, що гідність. І є диссонанс, не довіра. Так тягне за собою печатку «начебто подобалось!». Не вірно.Просто впізнавати свою компетентність, ваша влада, щоб зіткнутися з колосальним жахом, що веде мовлення вашої матері: “Світ страшний, ви будете вмирати самостійно!”

Поручні гойдалки з великим амплітудом, якщо це було надано велике прискорення. Трауматичний XX століття вперше забрав матір дитини, а потім мати XXI століття не допускаються брати дитину, тим самим приймати своє життя.Попередження сил повільно знижують амплітуду гойдалки. І незабаром жінка, стати матір'ю, зможе бути поруч і не заплутати цю присутність. Злягання, але не обов'язкове. Я вірю, щоВидання

Автор: Тетяна Демяненко

Фото Юлії Fullerton-Batten

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/70775/