Клаус Джоель: Подаруйте собі любов, благополуччя і здоров'я!

Туне в оцінці.Дуже важлива частина відправки любові і створення радості дозволяє собі отримувати любов, благополуччя, здоров'я і достаток. Це проблема для багатьох людей.

З моменту публікації моєї першої книги я був затоплений електронною поштою від читачів, які захоплюють результати надсилання любові. Тим не менш, багато хто повідомив, що «Так, я дивлюся дивовижні результати надсилання любові, так, я відчуваю себе краще, але деякі райони мого життя все ще заблоковані». Це, люди писали, що в деяких аспектах їх життя були поліпшення, в той час як інші райони не були повністю відкриті, життя в них не плине рясно і радісно, як один буде очікувати.Найбільшими з цих областей були гроші, свобода і велика кількість.

Це проста причина для цього: від раннього дитинства ми підсвідомо дізнаємось, що не вистачає щось (на відміну від кількості) і прийняти його.

У той час ми перетворимо це в стійкість до отримання, особливо, щоб отримати вільний, радісний, рясний і постійний. Ми вивчаємо найбільшу стійкість в плані грошей і великої кількості.Зловживання є коли є так багато! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Панчохи Ось ми йдемо.

Нехай я запевняю вас, що відправляючи любов, відкриваючи і випромінюючи любов, де ви йдете, ви отримаєте десятикратне повернення. Це не моя ідея, але закон любові енергії. Так, один, хто є все, і так багато хто приходить до вас, ви можете дати більше, щоб більше повернутися до вас. Постійно піднімаючи спіраль, збільшуючи кількість всього навколо.

Але ось сюрприз: якщо ви закриті, щоб отримувати, любов, яку ви надішлемо, принесуть красиві зміни до ваших близьких і світу навколо вас, але ви будете залишатися стоячими, для від потоку, який повертає, тільки невелика кількість або нічого не може витікати до вас. Ви знаєте, що я говорю? Підсвідомо проти вас, ви не тільки позбавляєте себе від усього, що ви хочете і заслуговуєте, ви також сповільните процес постійно збільшуючи потік любові, що виховається від вас. Ваша здатність дарувати і створювати радість, любов, і велика кількість пов'язана з тим, щоб отримати цей потік.

Більша кількість я отримав, тим більше я можу допомогти іншим, щоб відкрити себе для отримання, і більше вони отримують, тим більше вони можуть надсилати, в результаті чого більше, що може бути отримано. Я сподіваюся, що ви зрозуміли мене.

Причина, яку ми працюємо і граємо з найвищими резистентними зонами, є те, що, як я знайшов, якщо ви займаєте найсвіжіші кути один раз, все інше автоматично підсвічується самостійно.

Я не використовую слово «Год» часто, але чому б не? Подумайте людей, які вірять у Бога, щоб дати час, щоб відправити любов і радість, і Бог буде любити його. «Я, це, нарешті, відбувається! Вони, нарешті, з'ясували його! А потім Бог бачить, що люди не дозволяють нам повернутися до себе і в кінцевому підсумку отримати розчарування. "Що таке шаме!" На жаль, дуже часто буває.

Почати з цим...

На наступні 3 дні зосереджуйте увагу на подяки. Не важливо, щоб ви зрозуміли, що ви відчуваєте вдячність, це почуття, яке має значення.

Почуй, що почуття подяки просто почувати себе. Потім, навіть якщо ви відчуваєте себе трохи, докладайте максимум зусиль, щоб зміцнити її більше і більше. Грайте з тим, що відчуєте багато разів на день. Спочатку відчуття подяки буде тремтіння і флотування, практично elusive – переслідувати його радість і в ігровому порядку. До цієї практики на наступні 3 дні з радістю і натягом. Зробіть свою першість іншим почуттям.

Чому ви не кладете все біля і відчуєте вдячні зараз? Коли ви відчуваєте себе, подумайте про те, що ви хотіли б мати. Не зайдіть в деталі до того, як ви загубите їх. Поставити два і два разом – те, що ви хочете і відчуєте вдячні за це, як якщо ви вже маєте це. Продовжуйте відчувати себе вдячним за те, що річ або подія не хвилюючись про деталі. Після 3 днів візьміть перерви на день або два, а потім повторіть.

Повідомляємо, що ти дуже дивний. Я ніколи не відчував почуття подяки або вдячності в житті. Так сталося, що я шукав спосіб бути більш відкритим для отримання/приймання і, як я підійшов до цього стану, я помітив незвичайно тонке відчуття, яке змінило мої вібрації.

Я продовжував працювати над методами, щоб відкрити більше і більше, і це почуття продовжував з'являтися, і незабаром все я хотів почати впадати в руки. Я назвав це почуття «пермісивний» за відсутність кращого слова. Він відчув так добре, що я почав гасити його. Тоді я зрозумів, що коли я переживаю це почуття, коли я працював на методах відкриття і відпускання, то це було те, що все вийшло мені так легко. Ви знаєте, що це так просто! Крім того, відчуття «місії» прийшло при вібрації на певній частоті. Це була ця частота, яка відкрила мене до прийняття/відновлення. Я відчув, як я досягла цього стану.

І один день він світився на мене, що почуття, що я назвав "місію" був те, що інші називають вдячністю. Трохи більше часу, і світло в моїй голові перевернулися, і я зрозумів, що відчуття я назвав «місію» дуже високою частотою любові.Відкрийте його, і ви відкриєте для себе все. Зловживання буде доставлено Вам без будь-яких зусиль.Видання

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //polyova.com/2011/06/klaus-dzhoul-pozvolenie/