Вчора мій чоловік залишив мене... 6 Шлюб Truths Я Знаю 10 Роки Ago

Любов. В житті, що починається з таких високих надії і очікувань, і які вкрай не збоюються і закінчується гірким розчаруванням.

Життя сім’їЩасливий і спокійний – мрія багатьох жінок. Є люди, які також перевертають його. Чому так багато дітей ростуть в дисфункційних сім'ях, і люди, які нещодавно люблять один одного розбиття?

Я думаю, що ми знаємо дуже мало про себе, навіть менше про інших людей. Ми не навчалися в школі, яка любов, і ми навчили підводних каменів шлюбу. Поганий! Все це було варто думати про 10 років тому.

浜у 涓 蹇

Щасливе життя
  1. Ніщо не має любити нікого.
    Це правда. Людина, з якою ви починаєте сімейне життя, не ваш куб, яким ви любите безумовно. Всі люди змінюються, їх почуття змінюються, і немає абсолютного, не змінюючи любов. Ви не можете любити чоловіка стільки, скільки він любить тебе. Щоб зберегти любов, ви повинні працювати важко. Якщо ви хочете допомогти іншим особам, щоб дізнатися, що ви краще і любите.

浜у 涓 蹇

2. Найважчий шлюб - 2 роки після народження дитини
    Цей період визначає, як живе ваша родина. Потрібно тренувати терпіння, поспілкуватися один одному якомога частіше, долати гнів і відступів. Якщо ви не навчитеся робити це, коли ваша дитина молодий, ваш сімейний життя перетвориться в пекл. Не соромно запитати про допомогу, коли вам потрібно, потрібно бути в змозі прийняти його. Поверніть себе, чому ви з цією особою. Чому вибір впав на ньогой Якщо це важко для молодої сім'ї, щоб впоратися з усім, ви можете найняти помічників, після усього! Не варто знищити любов.

浜у 涓 蹇

3. Секс не завжди в першому місці
    Коли відносини досить довго, Секс поступово зникає в фонй Не відчуйте про бажання сексу менше або більше, ніж ваш партнер. Але холод у відносинах є спільною проблемою! Якщо ви не збудете про свій партнер, як ви звикли, спробуйте його розібратися. Перейдіть до психоаналіста, влаштуйте фотосесію з дружиною, знайдіть речі, які вас хвилюють, переглядайте еротичний фільм. Я не знаю, що виходить, але це зробити.

Якщо ви є партнером, який постійно хоче більше, не включайтеся в полоскання. Додайте тепло до відносин, щоб ваша кохана людина хоче бути близьким до вас! Спільні заняття, приємні і цікаві, подорожі, прогулянки, які вам потрібно.
    р.

浜у 涓 蹇

4. Дуже дякую!
    «Я ніколи не роблю в будь-якому випадку, якщо я роблю свою роботу в дисциплінованому порядку; якщо я роблю щось тільки тоді, коли я в настрої, це може бути приємним або мусним хобі, але я ніколи не стане майстером мистецтва». Але любов є справжнім мистецтвом, тому говорить Erich Fromm, цитата якого я процитувати. Що таке приємні речі? Крім того, для вашого будинку, є багато речей, які ви можете зробити для задоволення вашого партнера. Найлегше сказати щось добре. Подаруйте мені хустку і покажіть свої почуття. Це так парадоксична! Іноді здається, що ніхто не відчуває себе, не любить, так втомився від усього. Але, як тільки ви робите щось для іншого, піклується про вашу половинку, почуття з'являються!

Чому не купити авокадо для вашої дружини, якщо вона любить її так багато? Чому не варити улюблену страву для вашого чоловіка, яка зазвичай на столі тільки на святах? Чому не давати масаж коханій людині? Як сумувати, що через банальні сім'ї лінь знищуються.

5. Ми не будемо хто, хто не хоче працювати, щоб зберегти вашу сім'ю.
    Якщо одна людина уповільнює, інший не зможе допомогти йому. Ви не можете будувати щасливий шлюб самостійно. Це вимагає взаємного бажання. Це буде кілька років, і це буде дійсно боляче, щоб виглядати назад і усвідомити, що ви не тягнете вашу частину. Сімейне життя - власний вибір. Зрілі особистості роблять все на совісті, працювати над собою і на відносинах. Якщо ви не хочете працювати, краще залишити відразу і подарувати своєму партнерові можливість знайти когось, хто хоче його з усім серцем заради спільного щастя.

6. Не забудьте сказати спасибі
    Ми часто нехтуємо вдячністю у відносинах і не цінуємо, що для нас інша людина. Ми не помітимо! Висота може зміцнити сім'ю і зробити всіх щасливців. Ми знаємо, що сталося в минулому. Все, що ми знаємо про майбутнє, є те, що смерть втомлюється десь. Це чіткість, від якої будувати. Якщо ви пам'ятаєте, що ви не вічні, що близькі люди не вічні, то ви лікуєте свою сім'ю досить по-різному.

浜у 涓 蹇

«Якщо любов був тільки почуттям, то не буде ніяких причин, щоб пообіцяти любити одного назавжди. Почуття приходить і йде! Що ви думаєте про це? Про нас в коментарях!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері