460
Як вирішити 13 побутових проблем з крохмалем Усуває забруднення і очищає срібла в одному паху!
Чоловічі знання крохмалю зазвичай надходить до комірів і сметани. Неприємно забути, він стоїть в кутку шафки, а насправді може стати незамінним помічником для кожної господині!
Цей універсальний інструмент містить безліч можливостей для очищення та підтримки замовлення. Сайт розповість Вам, Як використовувати крохмальй
Використання крохмалю побутових хитрощів
Я сподіваюся, що ці незвичайні життєві хакі будуть корисними для вас, і ви точно почнете використовувати їх в домогосподарстві. Дізнайся з друзями, дайте їм знати. крохмальй
Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Цей універсальний інструмент містить безліч можливостей для очищення та підтримки замовлення. Сайт розповість Вам, Як використовувати крохмальй
Використання крохмалю побутових хитрощів
- Догляд за шкіряними товарами Чистіть куртку без сухого очищення? Про нас До речі, з шкіряною оббивкою крохмалю також справляється. Посипати плями крохмалем і натерти її вологою губкою. Залиште його для вбирання бруду.
- Очищає волосся тварин Якщо ваші домашні тварини бояться води, то цей трюк для вас. Нанесіть крохмаль на пальто кота або собаки і прогуляйтеся спеціальною щіткою.
- Відчуйте запах кота. Щітка порошку легко видаляє неприємний запах кота від меблів і килима. Посипаємо пляму і потім змийте водою.
- Видалити жирові плями Хімія шкідлива для здоров'я, а також може зіпсувати сам продукт. Повністю безпечний і природний засіб прибере плями з килима і дивана.
- Чистка сушених продуктів У вас є ваш suede мішок брудний? Крохмаль акуратно очищить забруднення. Поставте його на річ, почекайте і прогуляйтеся акуратно пензлем. Дядько!
- Допомагає з печією. Коли ви опікуєте на пляжі, ви не намагаєтеся зняти біль. Зніміть крохмаль в воді і протріть проблемні ділянки з цією сумішшю. Ви будете відчувати полегшення в момент.
- Свіже волосся. Застосовувати порошок на корені волосся і добре розчісувати. Крохмаль впорається з жирним вмістом краще ніж дорогою косметикою!
- Штукатурки з поганим запахом Якщо старі кросівки неприємні запахи, крохмаль вирішує проблему. Поставте товар в взуття і залиште його на ніч. Смелл і бруд всмоктуються в цей час.
- Чисті старі іграшки Неприємні друзі плюшевого знайдуть нове життя після цієї процедури. Помістіть іграшки в сумці крохмалю, зніміть їх кілька разів і залиште їх на ніч. Уранці тварини вакуумують.
- Збережіть зефір. Якщо зефір в пакеті палички разом, то залийте 4 ложки крохмалю там і шейку. Солодощі відокремяться без проблем і смаку залишаються однаковими.
р. - Змішувати підлогові плити Якщо він подразнює крек дерев'яного покриття, то посипаємо порошок на підлогу і закручуємо її. Крохмаль наповнить тріщини і змащує звук.
- Не залишає розлучення на вікнах Щітка крохмалю в чистому продукті чудеса! Це дозволить легше мити вікна і зробити їх ідеальними.
- Срібло полірування Просто додайте трохи крохмалю до води і срібла сподобається новим.
Я сподіваюся, що ці незвичайні життєві хакі будуть корисними для вас, і ви точно почнете використовувати їх в домогосподарстві. Дізнайся з друзями, дайте їм знати. крохмальй
Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Ефект праски: протирають зморшки з особи! Масаж обличчя від остеопата Олександра Смірнова.
Вчора мій чоловік залишив мене... 6 Шлюб Truths Я Знаю 10 Роки Ago