Чому мова йде про незнайомців

Я на зупинці чекаю на автобусі. На мене є компанія з п'яти онуків. Один з них назвав мене, щоб запитати мене час. Я дуже відповів, а потім звинувачення проржі і тактності впав у мене назад. Я не поговорив мене у людини, вони просто сказали мені.

- Всі яруси навколо! Ви почуєте його відповідати мені ірделі? Я збираю свою дозу.

Я 28-річний чоловік, моя висота майже два метри, і я важить сто - худий ослаблений наркоман, безумовно, не схожий на. Я прийшов, і мій бабуся пішов мені. Все про мене говорять емоційно.

З мене на зупинці автобуса з'явився той самий бабуся, який просив час. Ми очолюємо до клініки. Вона дивилася по всьому шляху, і я ходив спокійно за нею. Ми ввели в будівлю, вирушили на одну підлогу. Я дивлюся бабуся, що надходить до мого офісу і збиваючи. Звичайно, ніхто не відкрив. Я пішов і сказав:

- Ви зареєстровані в стоматологію?

до Що ви шукаєте?

Я подрібнила свої плечі і пішли змінити. Я повернувся до мого офісу, кладемо на маску, і назвав мій бабуся до призначення. Не впізнаючи мене в повному боєприпасі, вона timidly сказав hello і влаштувала в стілець. Ось де я здивував її!

Я повинен бачити її страшним обличчям, коли я відчував свою маску і подивився на неї в тиші! Ми не проходимо так швидко.

Веб-камера