Анна Ларссон: Уникайте цукру, якщо ви любите дитину.

Білий Смерть.

Ні, я не маю на увазі кокаїну, Ми повинні боротися з цукром.й

У 2009 році, коли моя перша дочка народилася. Ми були на нашому 50-му день народження і, якщо я не помилився, моя дочка була 9 місяців. Її сім'я бажала купити її булочки і торти, але я не сказав.

"Чи це їжа", - сказав він.

Їжа? З тих пір, торти, булочки, торти та інші ласощі стали їжею, здивували і наполягали на власній.

Через три місяці, коли ми відвідували наших сусідів, вони давали дочку морозива. Морозиво! Я був кип'ятіння всередині. Вона не повинна використовуватися для цукру так рано, без способу життя!

вона виросла і стала дуже активною маленькою дівчиною, яка любила їсти листя і дерева, так як вона її називалася. Так хребта і брокколі.

У 2012 р. молодша сестра, і як гора брудних білизни виросла і ненависла сон, цукор поступово зробив свій шлях в наш холодильник.

Пам'ятайте фільм «Фрозен»? Не вдалося втекти. Діти люблять «Фрозен серця». й

І можна придбати маленькі солодкі йогурти з фотографіями «Фрозен» на упаковці - зрозуміло, що діти хочуть це.

«Я дуже хочу йогурту з Ельза». (видання ясен) Ах, маленький йогурт з чарівною королевою королевою не завадить нікому. Як?

Діти смартують і вводять, і ми, батьки, не завжди проти них.Я не відмив їх, дійсно.

Цього літа, моя чотирирічна дочка впала. Я дуже хворий, запалення судин, і ми були дійсно стурбовані.

Це не пов'язана з цукром, але якщо вона більш поживна їжа і її імунна система була міцною, можливо, вона не буде хворим.

Ми сказали один одному, що нічого не сподобалося, що станеться до моєї старшої дочки, оскільки вона їсть так багато краще. Вона їсть все, що ми даємо її: овочі, риби, морепродукти, птиці, гра. Готовий спробувати все.

Наймолодша дочка любить все біле. Молоко, борошно і цукор. Млинці з варенням і збитими вершками, морозивом, тортами, рисовим пудингом «risi-frutti». Йогурт з Ельза, паста - і звичайного кетчупа.

Набридла після дитячого садка вона просить тортів, бункерів, морозива і, відверто, трохи морозива не зашкодить нікому... або що?

"Я не схожа на картоплю, - каже вона, і іноді йде так далеко, щоб мати варити її окремо - просто для неї щось їсти. Не гарна ідея.
Тепер вона знає, що якщо вона не їсть, вона буде пастою, або "risi-frutti", якщо вона щаслива. І знає, що є остаточне рішення - йогурт і муслі, і це набагато смачніше, ніж картопля.

Одного разу вона попросила цукерку, і я не сказав. Вона була відчайдушна і лопала в сльози: «Ви ніколи не дозволите мені їсти цукерки знову!»

Ну, ніде ще піти - вона вже чітко захоплюється до цукру, і це всі мої несправності.

Що ми робимо? Гаразд, не більше тортів і закусок, не більше морозива після дитячого садка.

Через кілька днів я дивився документальний фільм "Діти солодкі, як цукор", і для мене це було як масивний ляпас - галька, право на обличчя. У фільмі ми бачимо нормальний вирощений хлопець, який робить все, що діти роблять: він йде в дитячий садок і з'їдає ту ж їжу, як діти, тільки 2,5 рази більше. Це кількість разів дорослі споживають більше їжі, ніж діти.

На один тиждень жив життя дітей і їсти дитячу їжу. Одного разу він прийшов в басейн і ate 2,5 морозиво, які відповідають одному морозива, що кожна дитина отримала.

Про те, як він відчував, про його настрій гойдалки, про втому.

Це так само, як і наша молодша дочка - вона або найсолодша або найнадійніша в світі. Настроювання змінюється дуже багато, і вона може стати дуже привабливими.

П'ятимісні напої і Ельза виходять далеко. Вона може мати всі дамські льодові магії вона хоче, але будинок Ларссонс це чарівний.

Чи знаєте ви, скільки цукру в одному рисі-фрутті? Начало » Продукти » Навігація Багаторазово зараз 2.5 ...

Через два дні вона перетворюється в іншу дівчину. Вона їсть картоплю, овочі і ту ж їжу, як і всі інші, з відмінним апетитом. "Це найсмачніше, що я коли-небудь їсти."

Ми навіть рубаємо, щоб подивитися на неї, як вона їсть її їжі і licks її пластина чистий. Це як вона отримала нові смакові цибулини.

Мудрі гойдалки зникли, вона більш життєрадісна, активна, легше падати дупа і спати добре всю ніч.
Уся родина щаслива.

Але як ми отримали?

Одне, зрозуміло: дітям не варять. Вони не обрали. Це дорослі, які повинні стояти до Ельзи, які кричить від усіх лічильників. Ми повинні бути тими, хто має відвагу розповісти про нашу матір'ю або матір'ю, що ви не можете давати цукерки до однорічного віку.

Діабет вирощується в авальничці, його використовують для того, щоб назвати «сугарним захворюванням» ... і є причини цього.

Чи знаєте ви, що дослідники побачили ракові клітини поглинають цукор і дріжджі?

Діти – це найкраща річ, яку ми маємо, і наша робота, щоб дати їм хороший старт в житті, з хорошим харчуванням і власною кількістю любові.

Якщо ви любите своїх близьких, повісити їх, дати їм квітка, але будь ласка, відправляти цукор.

Хоча чекати, не перебільшуйте, трохи солодощів в суботах не зашкодить нікому - або як?

Кредит Анна Ларссон

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //lchf.ru/14778