Maya Plisskoy правила

Характер долі.- Я відсвяткував свою прем'єру Болеро Бярова в Брюсселі. Шістьнадцятий ювілей: «Діти з собакою»

У звичайному балерині відзначають цей вибуховий вік, гордо сидять в променях прожекторів в драпіровані ліжка близько до стадії. І кожен з тих, хто займається танцювальним вечіром на честь ювілею Абвгдеж церемоніально, з манжетним луком, представляє його пишними букетами. По закінченню вечора благородна леді Абвгдеж покрита квітами на дуже підборіддя, як і мертва жінка.

Увечері я мав працювати важко: П'ятдесят хвилин, Carmen Suite forty-six. Я на сцені майже весь час.

- Все моє життя я люблю нові, все життя я шукаю майбутнього, я завжди зацікавлений!

до Ви не можете народжувати другий раз, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся. Проживання

- Закохайтеся в той момент, не соромтесь.

- Переміщення людей заспокійливих над звичайними, безпліддя життя. Любителі завжди живуть в іншому вимірі.

- Люди не діляться на заняття, раси, державні системи. Люди діляться на хорошу і погану. Так само, як це. Хороший виняток завжди подарунок від Heaven.

- Я покажу вам без похвали: Мені нічого не заздрити. Господи дав мені здібності і хороші дані, я танцював багато балетів у Большому театрі, я зданий мати світову популярність. І найголовніше, у мене є чудовий чоловік, що ще я хочу?

до Немає втечу від зморшок ... Але молода стара жінка або стара жінка смішна. Ви знаєте, є старий сад і новий сад. Якщо він добре занурився або не є іншої матерії. Це те ж саме з обличчям людини: завжди видно, чи він захоплений або нехтує.

- Я даю вам деякі поради, майбутні покоління. Послухайте мене. Не кладемо з ним, не кладемо з ним до кінця. Навіть потім, боротьба, стріляти назад, трубувати трубки, збити барабани... Боротьба до останнього моменту... Все, що я отримав.Характер долі.

На основі матеріалів книг Мая Плісецької «І, Мая Плісецька...» та «Тринадцяти років пізніше. й

Для посилання:

У 1990 році, у віці шестидесят дев'ять років, вона була звільнена від Великого театру. Після цього вона не залишила стадію, продовжуючи брати участь у концертах, давала майстер-класи. У день 70-го дня народження вона дебютувала в питанні «Ав Майя», заступила до неї Маврик Беджард.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //theageofhappiness.com/posts/pravila-zhizni-mayi-pliseckoy/5ebajg7ah6c