288
Зучині помади в паніровці: швидко і смачно
Вони коротко запечені в духовці і відразу подаються. Крунчи ароматна скоринка, соковита ніжна м'якоть. Отримати готовий швидко. Вони миттєво згортають.
р.
Інгредієнт:
1,1 км Нагріваємо духовку до 220 градусів.
2. Зукіні мити, рубати паперовим рушником і формувати поради.
3. У Тепер потрібно дотримуватися паличок. Я ріжу кабачки навпіл (також вздовж) в шарах товщиною 1,5 см, і вирізати довгі палички від шарів.
4. У Бажано, щоб вони були максимально гладкими, хоча з цим етапом дуже хочеться закінчити і, як ви можете бачити, не всі палички ідеально підходять.
5. Умань Яйця стегна в тарілці з виделкою.
6. Жнівень В іншій пластині перемішати сухі інгредієнти - паніровки (Я віддаю перевагу японським «панчосом» - хто використовує, розуміє різницю), сушені трави, сіль, часник, свіжозапалений чорний перець.
7. Про нас Вставте пармезан і додайте до сухої суміші. ретельно перемішати.
8. У Скопіюйте кожну паличку в тарілку з яйцем, злегка відтініть, щоб позбутися від яєчного надлишку, а потім закрутіть в суху суміш з усіх сторін.
9. Навігація Готові палички викладають в рядки на сковороді, покриті силіконовим килимовим матом або хлібопекарським папером, злегка змащують маслом.
10. Обприскування паличок оливковою олією (це дуже зручно використовувати масло у вигляді спрею).
11. Надішліть в гарячу духовку і запікайте до готовності іржі, 10 до 15 хвилин. Час випічки залежить від розміру - мої тонкі палички випікають ідеально в 9 хвилин. Після (в 5 хвилин, коли він росте), потрібно перевернути палички.
Поставте прямо зараз. Це смачно! Особливо з томатним соусом. Бон ацетит.
З любов’ю!
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання - разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
р.
Інгредієнт:
- 2-3 середніх кабачків (можна використовувати кабачки)
- приблизно 1 склянка хлібобулочних тріщин (докладно Panco)
- сіль, чорний перець
- сушені трави (тім, орегано) або суміш сушених трав прованс
- часник порошок
- Пармезан
- 2 яйця
- оливкова олія або спрей
1,1 км Нагріваємо духовку до 220 градусів.
2. Зукіні мити, рубати паперовим рушником і формувати поради.
3. У Тепер потрібно дотримуватися паличок. Я ріжу кабачки навпіл (також вздовж) в шарах товщиною 1,5 см, і вирізати довгі палички від шарів.
4. У Бажано, щоб вони були максимально гладкими, хоча з цим етапом дуже хочеться закінчити і, як ви можете бачити, не всі палички ідеально підходять.
5. Умань Яйця стегна в тарілці з виделкою.
6. Жнівень В іншій пластині перемішати сухі інгредієнти - паніровки (Я віддаю перевагу японським «панчосом» - хто використовує, розуміє різницю), сушені трави, сіль, часник, свіжозапалений чорний перець.
7. Про нас Вставте пармезан і додайте до сухої суміші. ретельно перемішати.
8. У Скопіюйте кожну паличку в тарілку з яйцем, злегка відтініть, щоб позбутися від яєчного надлишку, а потім закрутіть в суху суміш з усіх сторін.
9. Навігація Готові палички викладають в рядки на сковороді, покриті силіконовим килимовим матом або хлібопекарським папером, злегка змащують маслом.
10. Обприскування паличок оливковою олією (це дуже зручно використовувати масло у вигляді спрею).
11. Надішліть в гарячу духовку і запікайте до готовності іржі, 10 до 15 хвилин. Час випічки залежить від розміру - мої тонкі палички випікають ідеально в 9 хвилин. Після (в 5 хвилин, коли він росте), потрібно перевернути палички.
Поставте прямо зараз. Це смачно! Особливо з томатним соусом. Бон ацетит.
З любов’ю!
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання - разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Раритетні фотографії міст, зайнятих в середині ХІХ ст.
Де в Росії відпочивати влітку не гірше за кордоном