Як загартовані люди хворіють: Холодна вода для застуди

Холодна вода допомагає при застуді. Я впевнений, що багато людей не згодні з мною. І ви знаєте, чому? Тому ми маємо стійкий стереотип від дитинства. Коли ми постійно збивали і попередили «Не прогулянку без капелюха», «Не сидимо в проекті» і т.д.

Я знаю, що холодна вода лікує застуди. Повернувшись до 80-х років, моя дружина лікувала наші діти для хронічних застудних з холодною водою. Опубліковано книгу Толкачова «Фізична культура проти захворювання». Я не бачив більш повне керівництво для загартування. Дуже добре описано лікування дітей і дорослих з холодною водою і свіжим повітрям.

Р

Я не почав отримувати холодну воду до 55 років. В ці роки я зрозуміла, що тіло відмінно тренує і адаптує до різних умов.Він буде слабким і хворим. І ви починаєте загартувати і навчати його, і він буде загартований і стане сильнішим.

Як визначити ступінь загартування?

Я кажу прямо, що дайвінг в отвір не є індикатором для мене. Багато людей купують в льодовій воді і нічого. Як правило, таке купання не веде до застуди.

Ви часто отримуєте холод в більш комфортних умовах. Я мав це або коли ваші ноги змочуються навесні або коли ви вийшли з гарячої машини без капелюха в бризці.

Моє висновок про переваги загартування я зробив тим, що холод практично не припинив. І якщо я хворий, хвороба проходить відносно легко. Холодна вода допомагає мені відновитися знову. Я більше не використовуйте таблетки або полоски. Як приклад, давайте вам короткий щоденник мого холоду в березні 2015 року. І тоді я збираюся розповісти про те, як я практично загартував.

Щоденник моєї хвороби. День.Це понеділок і я думаю, що я хворий. І це добре. Що буде виглядати так?

Це чудовий спосіб перевірити мій тіло. До природи я експериментую і переживав різні методи загоєння протягом декількох років. Як довго буде хворим? Як важко це? До недавнього часу я мала ангіну 2-3 рази на рік. Тепер ці застуди стають менш поширеними. Побачимо, що відбувається після двох років холодної води.

Я не знаю, скільки триває інкубація. Шукаю, як це відбулося 8 березня, неділя. На 6 ранку я був в басейні і провів всього 1,5 години в воді. Спочатку я пішов до 4 м глибини з підводним плаванням, очистивши дно. Потім година плавання, навчання.

Після басейну я прийшов додому і відразу пішов на біг. Я в триатлонському навчальному циклі. Я хотів би бачити, як я буду працювати після плавання. Запуск 2 години, бігти 21 кілометр. Сукня досить легко - футболка з довгим рукавом. Він не замерзнув, але це не дуже тепло. Температура близько 0 градусів і іноді сильний фаршир.

Я пішов до лазні сьогодні. Вранці було незначне захворювання. Перед ванною, я зробив вправи з вагою на сонці. Я носила легкий черепаха і ні капелюх.

У ванну я помітив ознаки болю в горлі. І я з радістю. Давайте подивимося, як буде боротися з зараженням.

Понеділок ніч. Приїжджає Віруси. У горлі заспокоїлася. І з минулого досвіду, це означає, що горло зашкодить вранці.

На ніч я заварювала ягоди шипшини в термосі. І перед сном, я відверта 0,5 л цього відвару з медом. Усе ніч, потім збирається в санвузол.

І перед сном, обличчя змивається холодною водою. Кілька разів масажував ніс своїми пальцями. Допомогло очистити проходи носа. Він також аномізував ніс під ним холодний бальзам з Таїланду. Всі процедури дозволяють добре дихати при падінні. Ніч був спокійний.

День другий. Вівторок.

Як правило, наступний ранок після настання застуди, болить горло, тому болить ковтати. І сьогодні це просто невеликий удар. Це дає мені сподіватися, що я дійсно загартований людина. Я чекав 11 годин, коли сонце сяючого і пішов на біг.

Насамперед, у нас була міцність. Але, він побіг два кілометри і проколів слабкості і лінь. Я вирішив відпочити на нозі. Це було близько 10 градусів. Сонечко, тепло, і я просто насолоджуюсь тим, що я можу піти і не бігти в будь-яку точку.

Я думав про роботу, мій тренінг. Я відчував свою шапку і сонце На першому весні такий теплий сон. Після бігу, я лежав, тому що слабкість не пускає.

Тоді я пішов працювати, але я не скажу, що я був комфортним. Невеликий біль в храмах і носа. У часи не скупчився і кашель почався. Іноді кашель був важким. А потім з роботи, коли я прибув, я пішов знову спати, тому що інакше немає способу. Повна відсутність енергії і бажання робити все. Поганий апетит.

Поганий бути хворим, але в той же час виникає відчуття, що я не хворий.

День три. Середа.Мій проміжний висновок полягає в тому, що я досі загартований і холодний. Прості ранкові душові кабіни холодної води приносять результати.
Зробив мене 3 дні, щоб зловити холод. Перед сном, я зливається холодною водою. Особливу увагу приділено змиванню обличчя холодною водою. Я також зробив дереворіз, що стимулює діафрагму дихання.

Використання деревини

Е.П. Ноги ширше плечей, руки вгору. Це так само, як утримувати вісь. Інгаля. Потрібна худа з «податком» вниз і руками між ніжками і гострим відшаруванням. Коли ви гасите, ви малюємо в животі і скажете "Ха". І так на кілька разів. У той же час добре пропобіжують від бронхів. Я не зробив багато, хоча я спробував. Я пішов на ліжко з ідеальним диханням.

Я спалю в ніч, але я був слабким. Мої суглоби боляче. Це дуже схоже на те, що відбувається з грипом.

День чотири. ЧетверЯ прокинувся вранці з чистим диханням. Я хотів піти бігти вранці, але я вирішив перенести його. Процес був чітко покращений і був апетитний. Ате вівсяне, відверта кава. Я готовий йти зараз. Але ще одна французька мова. Процес чітко покращився. Що добре? Це те, що не болить горло і боляче дуже мало. «Такі дії, віруси прийдуть. й

Так ми збираємось отримати більш міцні, тому що я не маю ті маленькі застуди.

Насправді, немає холоду, тому я пішов за пробіг. Такий простий комфортний біг. Він відразу відчуває, що тіло має міцність. Коли я спробував бігти на 2 дні холоду, помітно, що було дуже мало сил. Я працюю комфортно і спокійно. Я побіг на бруски. Я зробив вправи на абс, плечі, тяги. Кількість енергії в організмі переповнена.

Хоча є ще невелика хряща і забитий ніс. Про те, що це все виходить з вас. Дихання очищається і спута очікується від бронхів. Я не знаю, як довго вона була там.

Тому фізична активність в свіжому повітрі просто необхідно в процесі відновлення і лікування гострих захворювань дихальних шляхів. Це де мій холод можна вважати повним.

Доброго дня. Для боротьби з холодом береться два дні. У понеділок вночі я відчував себе трохи незручно. У вівторок і середу я хворий, але без постільних речей. Наскільки спати якомога швидше і йти на ліжко рано. Багато пити, багато холодної води і без медицини. Це ліки.

П'ятниця вранці. День 5.Не існує ознак холоду. Все здорове і готове пройти стандарти GTO, які я хочу всіх читачів.

Як важко я.Дуже гарна атмосфера. Вся процедура займає не більше 2-3 хвилин. Це величезна користь. Я написав цю статтю в 2015. Січень 2016 Не зловив холод. Хоча причини цього були досить. І вологі ноги, і ходьба без капелюха в несезоні і бігти через холод в піддонах і ярсі. Це дійсно працює.

Як це зробити. Я пишуться пунктом:

1,1 км Похід до лазні.

2,2 км Я закривав дренажний отвір за допомогою штекера.

3. У Відкриття холодного водозбору.

4. У Нанесення води на щиколотку.

5. Умань Поза «69»

6. Жнівень Отримання в ванну. Я підбираю гнучкий душ.

7. Про нас Я почав змочити ноги від ніг до моєї талії.

8. У Від талії я ходжу вище і досягнете обличчя і голови. Всі дозування не більше 15-20 секунд.

9. Навігація Я промив і відключаю воду.

10 хв Якщо ви хочете, я повторю з р. 7.

11. Висихання як зазвичай. Не червоний.

Щоразу я роблю, я маю на увазі трохи. Ми завжди працюємо над стресом. Є думка, що завдяки стресу і виходу гормонів, які зміцнюються імунітет.

початківцям можна порадувати поступовий перехід, щоб зробити все тіло. Почати ноги до колін. Не робіть воду теплою. Почати з найхолоджіших. Зміна часу і площі дозування.

Головне - регулярне і поступове. Ви можете розпочати будь-який час року. Але літо краще. Потім взимку буде деяка загартована основа.

Як довго потрібно затвердити?Як ви почали, не зупиняйтесь. Це як навчання тут. Як ви навчаєтеся, ваше тіло зберігає форму. Згорнути його. Він пішов. Тоді ви повинні знову почати.Видання

Автор: Дмитро Покровський

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //man50.ru/novosti/orz-i-zakalivanie-kak-boleyut-zakalenye-lyudi/