3 Види жінок, які не поєднуються

Жінки, які не відмовляютьсяНе відмовляється від жінок маніпулятори - і не всі, але вмілі. Жінка, яка знає, як маніпулювати, вміло вибирає її потерпілого і вміло регулює довжину чоловіка. Попадання від екстремального до екстремального (від зайвої слабкості до жорсткого тиску), вона створює постійний емоційний натяг для людини, який залишає йому можливість зрозуміти точну ситуацію і знайти вихід.

Ризик покинутих не включає в себе незалежних, самодозволених жінок. Відмінність цих екземплярів і вищеописаних маніпуляторів полягає в тому, що останній вимагає виконання будь-якого з них, і відповідальність за те, що відбувається при призначенні чоловіка. Ця категорія не включає жінок, які будують своє життя і досягають власних цілей, таких як жінки-бізнесу.

Зазвичай дуже важко тримати чоловіка поруч з ними, так як вони часто мають «чоловічу силу» тому, що вони використовуються для незалежності, вирішення складних проблем і лідерства. У цьому випадку ми говоримо про жінок, які заправляють свою незалежність, щоб знайти вентилятора тільки для його використання і відкинути його, коли він стає більш непотрібним.

Третій тип жінок - жінки, які не використовують, контроль або маніпуляція чоловіків. Ця жінка працює на себе і живе повне життя, не намагаючись змінити її партнера або вимагати щось від нього.

Вона не буде закинутися, тому що вона знає, що бути покинутим. Він не прагне зробити чоловіка власним майном і не змушує його відчувати, що він кидає її щось. Ця жінка знає, що вона може контролювати себе, і що думають про те, що люди їх не приносить щастя.

716138

Я піддаю. Що не так? Що я не розумію, коли я був відмовлений?, перші дві категорії «необхідних» жінок ніколи не думають про це. Звичайно, це плюс - не зайвий стрес, однак, конструктивність в цьому підході - 0!

Це третя категорія жінок, які здатні поєднувати обидва підходи: вони просять самі необхідні питання, які допоможуть зрозуміти себе і ситуацію, не відчуваючи винності, і отримає максимальну користь навіть від здавалося б негативної і стресової ситуації.

Ця категорія жінок є рідкісним, але я думаю, що це не буде довго. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Сучасне життя, зміни в моралі і традиції вимагають жінок можливість легко адаптуватися до нового, гнучкості мислення і міцності персонажа одночасно. І мудрі жінки прагнуть точно поєднувати всі ці якості в собі і їх розвиток.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //lady.day.az/news/relations/488810.html