412
Ніжний кропивний пиріг
Неймовірна якість – універсальність. З його допомогою можна приготувати перші страви, варити другий, заварити в чай або випікати пироги.
Мій фетиш є оригінальним сніданком, тому що якщо ви дозволите чоловіка і сина йти, вони будуть з'їсти яйця або ковбаси щодня.
Так вранці я запекла торт з кропивою: смачний, живильний, здоровий, і він пішов загартований.
Я дуже щасливий про це. Неймовірно навесні – один з кращих джерел вітаміну С і каротинуй Не дарма рецептів з барбедною травою в більшості європейських народів: не тільки слов'яни з давніх часів використовують кропиву, в Шотландії, Грузії і Італії, також готують різноманітні страви «піричного» навесні.
Я був удачливий, живу на краю міста, тому, позбавляючи велосипед вранці, залишила пару кілометрів від містових лімітів і з серця набрали кропиви (і одночасно нудота і конюшина).
Молоді рослини не горять, тому не потрібні рукавички. І корисно розбити кропиву своїми руками.
Так, коли я отримав додому, я готовий наступні продукти:
Складність посуду є елементарним.
Я промив, розсіяний, сушений і нарізаний листя якомога менше.
Яйця з сіллю і перцем.
Я додав сметану до них і збив їх знову.
Залити борошно і розпушувач і, не збиваючи, але помішуючи все строго годинниковою стрілкою, замісити тісто консистенції товстої сметани.
Фінальний дотик - це шматочок розм'якшеного вершкового масла. Я не розплавив його повністю, він м'який і так відмінно розчинений в тісто.
Я кладемо кропиву в суміш.
Я отримав все ще раз.
І кладемо суміш в овочеву масляну форму.
Поставте цвіль в опалювальну піч для точно 25 хвилин на середній вогонь.
Все було щасливим і просив повторити.
Готуємо з любов'ю.
Кредит Софія Фарах
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //alimero.ru/blog/recepti/nezhniy-pirog-s-krapirog.5601.html
Мій фетиш є оригінальним сніданком, тому що якщо ви дозволите чоловіка і сина йти, вони будуть з'їсти яйця або ковбаси щодня.
Так вранці я запекла торт з кропивою: смачний, живильний, здоровий, і він пішов загартований.
Я дуже щасливий про це. Неймовірно навесні – один з кращих джерел вітаміну С і каротинуй Не дарма рецептів з барбедною травою в більшості європейських народів: не тільки слов'яни з давніх часів використовують кропиву, в Шотландії, Грузії і Італії, також готують різноманітні страви «піричного» навесні.
Я був удачливий, живу на краю міста, тому, позбавляючи велосипед вранці, залишила пару кілометрів від містових лімітів і з серця набрали кропиви (і одночасно нудота і конюшина).
Молоді рослини не горять, тому не потрібні рукавички. І корисно розбити кропиву своїми руками.
Так, коли я отримав додому, я готовий наступні продукти:
- Молоді листя кропиви (Видалити стебла)
- 2 яйця
- 50г вершкове масло
- 150 г сметани (не можна безпечно замінити кефіром, який я просто не мав).
- 1 склянка борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- сіль
- перець
- рослинно-масляний
Складність посуду є елементарним.
Я промив, розсіяний, сушений і нарізаний листя якомога менше.
Яйця з сіллю і перцем.
Я додав сметану до них і збив їх знову.
Залити борошно і розпушувач і, не збиваючи, але помішуючи все строго годинниковою стрілкою, замісити тісто консистенції товстої сметани.
Фінальний дотик - це шматочок розм'якшеного вершкового масла. Я не розплавив його повністю, він м'який і так відмінно розчинений в тісто.
Я кладемо кропиву в суміш.
Я отримав все ще раз.
І кладемо суміш в овочеву масляну форму.
Поставте цвіль в опалювальну піч для точно 25 хвилин на середній вогонь.
Все було щасливим і просив повторити.
Готуємо з любов'ю.
Кредит Софія Фарах
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //alimero.ru/blog/recepti/nezhniy-pirog-s-krapirog.5601.html