токсичний компонент форсону

Дуже часто в роботі, і в приватному житті я зіткнувся з проблемами невідповідності, найчастіше з чоловіками. Жінки приходять з їх підозрою або зради свого чоловіка вже приземлені.

У цій темі ми прагнемо зосередитися тільки на одному аспекті цієї проблеми, просвітлення.

Для кращого розуміння терміну і процесу, який був названий «гасінням» трохи про фільм "Газовий світло"Американський історичний фільм Джорджа Кукора (1944) Зірка Ingrid Bergman, Чарльза Буільєра та Джозефа Котте. На основі гри Patrick Hamilton’s Angel Street (1938).

Вікторіян Англія. У будинку заплутаної оперної ґрунтови, юнацький вінігра і її чоловік переїжджає. Голова сім'ї часто залишає свою дружину самостійно, а після рівних паузи після його вильоту, світло в газових роях починає повільно ослаблювати.

Паула – красива вражаюча дівчина з красивим, але слабким голосом – одружить її акомпанеста і посидить з ним в будинку, де вона проживала як дитина, і де свідчив страшний вбивця своєї тітки, відомий актор. Загадка вбивства і доля відсутніх дорогоцінних каменів ще не виявилась.

Атмосфера будинку починається від депресії Paula, вона практично не зупиняється назовні. Крім того, вона, здається, що ввечері газ світло відлякує трохи в будинку, а в порожньої дошки горища над головою є спокійні іржі і кроки. Paula відчуває себе як вона збирається божевільний ...

Інспектор Брайан Камерон, вболівальник пізної акторки, шокований появою двох жінок, починає стежити за будинок, поступово переконуючи, що відбувається підключається до злочину 10 років тому.

З назви фільму Гаслайт утворюється в англійському терміні "Газовий"й Це тип психологічного насильства, що складається з маніпуляцій для того, щоб заспокоїти сумніви в індивідуумі про реальність, що відбувається і дійсність власного сприйняття реальності. Під впливом гасування людина починає бачити себе божевільним. Вікіпедія.

Як працює газорозпилювання в ситуації з треазоном?

Дружина починає відчувати, що щось неправильно, є дивні речі в поведінці чоловіка. Він може зникнути з дому, піти на ділові поїздки частіше, ніж раніше, залишитися довше на роботі, перенести телефон з ним, отримати холодний секс або стати більш пристрасним, ніж раніше.

Все це не зрозуміло до дружини, вона не знає, що ці зміни означають, вона турбує про це, і вона починає говорити про це чоловіком. Чоловік заперечує все, часто з такими словами: «Ви придумали все», «Щоб ти», «Чи не відбувається», «Я просто втомився, у мене є проблеми на роботі», «Поверніть голову».

Дружина має кілька варіантів - прийняти, що вона насправді бачить, що не і почати знищувати себе, довірити свої почуття, віру в собі. Або зайдіть, стежте за чоловіком, подивіться на докази. У цьому випадку вона може підтримувати внутрішню цілісність, хоча самооцінка неминуча втрата ваги, і ви повинні вирішити щось з шлюбом.

Що робити, кожен вирішує для себе.

Ті, хто вирішив піти до кінця і переконайтеся, що їх підозри дуже часто говорять, що це стає простіше для них, вони починають розуміти, в ретроспекті, які ситуації були, які реакції. Все падає на місце. Жінка починає розуміти, що вона може довіряти себе, її почуття, що вона не божевільна, що все добре з нею.

Ті, для кого правду більш страшні, ніж невідомо, можуть жити в ній протягом багатьох років, часто знищують фізично, починають змішувати або шукати інший спосіб, щоб вийти з реальності - алкоголь, відносини, інші залежності.

Як я слухав ці історії, я пам'ятаю Clarissa Estes і її ключ від казки Bluebeard. Я думаю, що газирування є складним і тяжким психологічним насильством, яке знищує не тільки стосунки, але і жінка сама. . й

Коли секрет стає очевидним, дуже важко для жінки пробачити не зраджувати себе, але той факт, що вона захотіла тривалий час, керований божевільним.

Звичайно, я хотів би закінчити, кажучи, що любов, інтимність і довіра варто тримати від обману. Можливо, це наївна, тому що люди часто обманюють не для того, щоб бити чоловіка, але з абсолютно різних причин. І ще. опубліковано.

Автор: Людмила Колобовська

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/gazlajting_i_izmena/