Найкорисніші слова

Потрібна велика кількість слів. Багато хто з нас думають, що це потрібно. Для того, щоб потреба була залежати від того, хто може задовольнити потреби.

Потрібні часто відмовляються, не визнані. Для багатьох впізнати себе як потрібна, залежна, означає зануритися в жах безпорадності, нічний знак безладності, втратити контроль, не впоратися, голитися.

Тим не менш, якість життя залежить від того, як природний для нас, щоб визнати нашу потребу, щоб прийняти, що це існує: чи ми витрачаємо його для захисту себе від наслідків невизнання, ненав'язливо встановлення нашого контролю, або, погодившись повагу, прагнути більш екологічно чисті способи лікування себе і світу.

Як тільки на час, ви повинні почути дуже важливі слова. Як тільки на той час ви повинні послухати їх, щоб вірити, що життя в цьому світі не так страшно.

р.

Почуєте і замочити, обійняти назавжди. Так що кожна клітинка запам'ятовує, щоб в складних моментах ... її можна пам'ятати.

Пам'ятайте і слідуйте за цими словами:

«Ви важливі. Все, що відбувається з вами, важливо. Ви маєте справу. й
"Ви можете... Не варто відразу, але не можна.

Ці важливі слова стають вірними, а потім стають опорами. Така підтримка, яка допомагає витримати випробування життя, допомагає залишатися самостійно.

Вони звучать різні нюанси і відтінки, вони можуть бути побудовані різними способами, в залежності від того, як розвивалася історія кожної конкретної людини, але вони про одне.

С ***

Вона дуже шкода для бездомних тварин. Вона заспокоює, не в змозі заспокоїти потік сліз.
- Чому ви відчуваєте себе шкода для них?
- Вони так непогані ... Поранений, самотні, без використання. Вони були зраджені, покинуті, коли вони вважали, довіряли, були відкриті.
до Ви думаєте, що вони страждають?
до Так, звичайно! Вони страждають.
- Що робити з вами? Ви відчуваєте себе таким чином?

С ***
Часом, необхідно знайти кілька способів, які залишаються доступні. Хтось звіряє, шукаючи в бездомних тваринах, у кого серце усаджує на пам’яті дітей-сиріт; інша душа розірвалась після перегляду фільму.

Іноді це тільки таким чином, що власна потреба може нагадувати себе, тому що прямий доступ до нього закритий, дороги зливаються, пропущені. Вультивабельність стає символом слабкості і сором'язливості.

Тим не менш, вразливість має прямий підшипник на нашій дитячій частині, що часто доводиться ампутувати через брак ресурсів, відсутність віри, відсутність підтримки.

С ***

Я запитав:

Які слова ви пропустили? Що важливо для вас почути, щоб залишатися в розумінні значення, значення?
- "Я не знаю..."

Ось що сталося:

Вона прийшла з роду пологів, вона не пам'ятаю, що це було; тільки відчуття залишився: почуття перервуованого польоту, почуття надії перевернулися, почуття болю в її дуже відкритість і довіра.

Вона прийшла до її освічених в надії, що приймається в її дитячій творчості, в її пологовому захваті і насолоді, і що вона почувала і почувала більше, ніж колись поховала її надії, щоб принести щось з себе в світ.

"Нехай буде працювати. Вам подобається всім іншим. Не добре. Це неспроможність, головне - вчитися.

Вона все ще залишається з цим вироком, в житті, написаним за сценарієм «на межі виживання» плюс повна бездіяльність, щоб змінити все в ній.

Тепер «вихователь» знаходиться всередині, він диліґентно відштовхує свої крила, і «дихає» ще не має сил, щоб зняти.

С ***

«Що потрібно почути? Які слова ви пропустили? ?
"Я не знаю."
Може:
Як ви прийшли з цим?
Оригінал
Як ви думаєте, що ви креативні?
Оригінал
"Я люблю це?" ?

Вона починає кричати...

С ***

Ці слова не вистачає всередині, вони повинні бути доречними, зроблені самостійно, допускаються до них, чують їх, вірять їх.

Неперевершена необхідність внутрішньої дитини ніколи не зникає. Чим більш ретельно він прихований, тим більш рясно він буде шукати роботи, а позбавлений буде прагнути врятувати інших, або контролювати їх, стане турботою, гіперзахисника для інших.
Він продовжує страждати від голоду.

Тільки страждання нагадують, що несправедливість все ще робиться на себе, що ви все ще позбавите себе від найважливіших слів, при цьому продовжуючи слухати саморуйнівні голоси ваших внутрішніх батьків, які позбавляють вас від прав і гідності, наполягати на поганості і провини.

С ***

Які слова ви пропустили?
Може:
«Я дуже шкода, що я не чую себе, я дуже бачу, що я здрав з собою для того, що було природно, і я бачу, що все це відбулося мені, що я був довго, і відмовився його визнати. Я впізнаю, що мені потрібно...і відтепер я слухаю себе, до чого хочу.
Я стане добрим, турботливим батьком без сором'язливого.

С ***
Ви відчуєте втрачені, втрачені, нелюблені,
У довге неприпустимості, в розпаді самотності, подаруйте своє слово до нової внутрішньої матері, і почуйте її.

Дозволити себе чути дуже різні слова: «Ви важливі». Все, що відбувається з вами, все, що ви відчуваєте, важливо. Ви маєте справу.

Коли ви відчуваєте себе розірвав, пригнічений, знищений, спалений шімом, в цей момент дозвольте вашому справедливому внутрішньому батькоові, найважливішим батьком для вас. Він каже: Ви можете.Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8