Як не їсти після 6

У одній книзі я читаю слова, які застрягли мене, що залежність будь-якого роду виникає, тому що ми не маємо сенсу задоволення. Неймовірно, чорна дірка в душі, яку ми намагаємося заповнювати наркоманією (наприклад, їжею), виникає від нездатності заспокоїти себе, будь ласка, пам'ятати щось позитивне і добре. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми розробляємо природа.

Ця книга описує історію пілота. Під час повітряної битви снаряд прокочував паливний бак в його площині і отруйну рідину затопили кабіну. Пройшов кілька годин в ньому, отримав кілька опіків, але пережили. Після того, як він сказав, що в найгірших моментах в його підсвідомому раптово відродив пам'ять про лулабію, яка його мати занурилася до нього перед сном. Слова напружується в своєму розумі, і він перемішував їх, щоб заспокоїти, не втратити розум, сподіваючись, що він зробить його, як на площині, так і в подальшому в лікарні, де він провів багато днів між життям і смертю.

Я спробував свідомо шукати способи заспокоїти і відволікати себе від зайвої їжі ввечері, три з яких були найефективнішими в моєму випадку.

Погляньте на вечірню вечерю з друзямиЯ помітив, що пізно ввечері (як правило, коли я нерва, втомився) Я перемішую їжу, яка вранці викликає практично нещільно. Або принаймні бджолине. Наприклад, я один з тих людей, які малоймовірно вранці, щоб сплести печиво, шоколад, торти, цукерки, морозиво, макарони і сир, як правило, борошно або солодкий у великих кількостях. Ніяких килимів!

І тоді я трохи розширив часовий ряд, і я почав уявити, що мій ранок почався прямо після обіду. (Пам’ятайте, що «Понеділок у суботу?») Світанок повільно набирає міцності, просто це ще не видно на голий очей. Я пам'ятаю, як я відчуваю, якщо я їсти щось вранці, я хочу, щоб їсти його? Допомагає багато. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю себе фізично повним, тому що я просто мав вечерю, і голод психологічний. Так, їжа буде тільки погіршуватися, потрібно зачепити себе іншими засобами.

У нас є сніданок і сніданок. Вранці на порожньому шлунку я намагаюся їсти проростки, приймати вітаміни на сніданок або після сніданку, до трьох вдень пити більшу частину води в день - в цей час обмін найкраще працює. Після трьох годин вдень я свідомо «летять» їжі, переключаючи свою увагу від смаку до інших почуттів: кольорів, пейзажів, дука (як вони дають все відтінок димного блакитного скла), звуків, музики, обличчя, дотику. У цей час я віддаю перевагу веселим бесідам, вечірній прогулянці, захід сонця, книги, музика, ліхтарі ліхтарів ліхтарів, свічок, що горять на столі - вони кельують психологічний голод і знімають стрес.

Туне в комфорті, не боротьба.

Після важкого, напруженого дня, важливо коригувати себе не боротися з вечірньою глутонією ("не вкус, не крихти після шести!"), але для комфорту і відчуття безпеки, почуття будинку.

Я намагаюся вибрати людей, роботу, будинок, одяг, харчування, подорожі, обставини, що робить мене комфортно. Перед тим, що я не розумію (і в моєму серці навіть трохи розсмоктував) цей підхід - що філісталін! Чи можна досягти досконалості, щоб підкорити вершини? Навпаки вам доведеться жертвувати комфортом для ваших цілей. Він був тільки в міру того, що я розумію мудрість цього ставлення.

Комфорт починається з дрібних речей – я затишна або змащена в цьому взутті, я сидю, як я хочу або в заморожених, незрівнянна позиція, тому що на мій погляд я краще дивитися ззовні? Я постараю весь день, викликаючи страшний дискомфорт до мого тіла, тому що я соромлюся спілкуватися, харчуватися в громадській, або я буду поступово створювати комфорт – невеликі смачні порції їжі протягом дня, так що ввечері немає жорстокого апетиту, п'ять хвилин, нехай нічого особливого, розмови з досить колегами, сусідами, щоб не було голоду для спілкування, що знову хоче їсти торт або смажену картоплю в ніч?

"Я не можу зупинитися, коли хочу." (Це може бути харчування, алкоголь, секс, токсичні стосунки, азартні ігри, наркотики тощо). Що це, я не моя господиня – правила наркоманії, я не вільний, не безкоштовно керувати життям. Я не комфортний, але я слухаю, я жертвую мій комфорт для швидкого, автопаркування, задоволення. А потім наркоманія диктує, як я буду лікуватися, не як я показати, пояснити світу, як лікувати мене.

Комфорт захищає нас від залежності, забезпечує свободу бути тим, хто ми, щоб сказати, що ми думаємо, що це, щоб бути природним, вірним для нашого природи. Ми пропонуємо задоволення від життя, а не вічно зростаючої досконалості. Крім того, ідеаліонізм, непомітно, але обов'язково, як при подушці, «об'єктиви» наша індивідуальність, налаштовує залізний стандарт.

Пам'ятайте, що радість було важливіше їжі?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Першим був розмова, дивлячись, сміхаючись, моменти щастя. Зробляйте сили від них, а потім поверніть до сьогодення і подивіться на ваш жорстокий психологічний голод цього вечора з щасливими і спокійними очима. Легко, потім?

Ще один варіантМи всі мають рольові моделі, чоловіки або жінки, з якими ми раді бути в будь-який час і попросимо про щось важливе, довіряйте секрет, поділіться пошкодженою ситуацією або просто поспілкуватися по чашці кави або на прогулянці (хоча?). Мій список постійно змінюється, тепер він включає в себе неймовірно природний Еммануель Alt, а також Halle Barry, Bill Murray, Julie Delpy (і пара інших людей, але я віддаю перевагу тримати їх секретом).

Уявіть, що прямо зараз він або вона з'явиться поруч з вами, і ви будете готувати разом щось смачно, і ви будете неймовірно легко і цікаво поруч з цією людиною. Уявіть докладно про те, що ви запропонуєте приготувати, як ви будете йти на їжу, що ви будете говорити про те, де ви будете йти після вечері? Тепер з'їжджайте з цієї хмари фантазії і зробіть те ж саме, але тільки на вашому власному. Я любила заяву, я не пам'ятаю, що: «Ми ніколи не один, тому що навіть тоді, коли ми поодинці, ми є самотніми. й

Головний засіб від вечірньої глутонії, на мій погляд, полягає в тому, що позитивне ставлення є більш важливим, ніж будь-яка їжа. Якщо все випадає з руки, ви неспроможні, або відчуваєте, що величезна хвиля страху або депресії creeps, вам терміново потрібно створити позитивне ставлення, як торт, а потім насолоджуватися харчуванням!

Автор: Ксенія Татарнікова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //smart-cookie.com/weight-loss/kak-ne-est-posle-shesti/