512
Ніяких особистостей. Це просто життя.
Приправа пустого човна Молода селянина потіла, як він плавився на човні до річки. Він пішов проти припливу до с. Він був гарячий день і він хотів закінчити з доставкою і отримати додому перед захід сонця.
Як він виглядав вперед, він помітив інше судно, що рухається швидко внизу прямо на нього. Він почав занурюватись, щоб зіткнути, але це не допомогло.
Він захопив, "Турн навколо!" Ви вдарите мені! - але не загартувати. Корабель з'єднаний з човном з відлякуванням тріщини. Він шутував, "Ідіот!" Як ви впоралися з аварії на човні в середині цієї річки?
Але коли він дивився на човні, щоб подивитися на очі кульприта, він побачив, що в ньому ніхто не був. Він побив на пустому човні, який зламав з морсингів і плавився вільно вздовж потоку.
Коли ми впевнені, що хтось перебуває в шльопу, ми подбаємо відповідно. Ми можемо відлякувати цей приплив, безглуздий чоловік для наших невдач. Ми сердитися, робити сцени, тримати кого-небудь рахунку, і претендувати бути жертвою.
Ми дуже спокійні, коли ми усвідомлюємо човен порожнім. Не можна зануритися.
Ми приймаємо, що наша відмова є помилкою долі. Ми можемо навіть сміятися при абсурдності некерованої аварії на човні в нас посеред великої ріки.
Мораль: На човні немає. Ми завжди беремо на порожній посуд. Порожня катер не завадить нам. Як і всі люди, які додають гіркоту в наш день.
"Чи ви уявите чоловіка?" Я запитаю.
Ніж, особа виражає загибель, потім «Так».
«Як довго ця людина сидить через тебе? й
- "Не всі".
до У цьому випадку, хто покараний? І хто покарає? Я запитаю.
Відповідь завжди така ж: «Я» і «І.»
Я кінець вправу з простою нагадуванням, яка сердитися на людей, для яких вони так незрівняні, як сердитися на стільці, щоб бути кріслом. Він не може нічого робити про це, як більшість людей, які ми знаємо. Ви не повинні любити їх, погоджуватися з ними або поважати їх. Так само, як він.
Дон Корлеон, Божественний характер, сказав: Ніщо особисте. Це просто бізнес. Він знав, що люди можуть розчарувати нас або не погоджуватися з нами в своїх кращих інтересах, але не тому, що вони бажали нам боляче. Це стосується всіх людей, які отримують на наших нервах або доводять нас до білого тепла. Вони роблять це, тому що вони є, незважаючи на те, що ми є.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Як він виглядав вперед, він помітив інше судно, що рухається швидко внизу прямо на нього. Він почав занурюватись, щоб зіткнути, але це не допомогло.
Він захопив, "Турн навколо!" Ви вдарите мені! - але не загартувати. Корабель з'єднаний з човном з відлякуванням тріщини. Він шутував, "Ідіот!" Як ви впоралися з аварії на човні в середині цієї річки?
Але коли він дивився на човні, щоб подивитися на очі кульприта, він побачив, що в ньому ніхто не був. Він побив на пустому човні, який зламав з морсингів і плавився вільно вздовж потоку.
Коли ми впевнені, що хтось перебуває в шльопу, ми подбаємо відповідно. Ми можемо відлякувати цей приплив, безглуздий чоловік для наших невдач. Ми сердитися, робити сцени, тримати кого-небудь рахунку, і претендувати бути жертвою.
Ми дуже спокійні, коли ми усвідомлюємо човен порожнім. Не можна зануритися.
Ми приймаємо, що наша відмова є помилкою долі. Ми можемо навіть сміятися при абсурдності некерованої аварії на човні в нас посеред великої ріки.
Мораль: На човні немає. Ми завжди беремо на порожній посуд. Порожня катер не завадить нам. Як і всі люди, які додають гіркоту в наш день.
- Колегія, яка завжди переходить на зустрічі. Тексти пісень, а це означає: Він вважає, що він розумний, ніж кожен інший, не просто ви. Empty катер.
- Небезпечний водій, який висить на хвостилі на шляху до роботи. Щодня на кожній дорозі. Це його стиль водіння. Легковаговик.
- Банком працівником, який повернув запит на невеликий кредит для бізнесу через розмиття на форму. Він бачить форму, не ви. Зручний костюм.
- Касира в супермаркеті, який забув упакувати невелику баночку дорогих анчоусів потрібно для вечірки. Тепер ви повинні приїхати до магазину, щоб підібрати те, що ви платите. Вона відсканувала і упакована їжа в день. Невелика баночка легко пропустити. Вона не зробила його з метою, набагато менше, щоб ви не знали. Ще один порожній посуд.
"Чи ви уявите чоловіка?" Я запитаю.
Ніж, особа виражає загибель, потім «Так».
«Як довго ця людина сидить через тебе? й
- "Не всі".
до У цьому випадку, хто покараний? І хто покарає? Я запитаю.
Відповідь завжди така ж: «Я» і «І.»
Я кінець вправу з простою нагадуванням, яка сердитися на людей, для яких вони так незрівняні, як сердитися на стільці, щоб бути кріслом. Він не може нічого робити про це, як більшість людей, які ми знаємо. Ви не повинні любити їх, погоджуватися з ними або поважати їх. Так само, як він.
Дон Корлеон, Божественний характер, сказав: Ніщо особисте. Це просто бізнес. Він знав, що люди можуть розчарувати нас або не погоджуватися з нами в своїх кращих інтересах, але не тому, що вони бажали нам боляче. Це стосується всіх людей, які отримують на наших нервах або доводять нас до білого тепла. Вони роблять це, тому що вони є, незважаючи на те, що ми є.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8