Кінезіологія: Алгоритм лікування алергії

Алергія або гіперчутливість виникає, коли система автоімунної системи організму порушується і більше не може боротися з речовиною, яка не повинна викликати проблему в звичайній людині.

Погоби пов'язані з психічною стороною тринадцятого здоров'я. Невідома психічна травма, яка викликала алергію – людина не завжди запам’ятовує її.

Андрій Плігін у своїй книзі «Як перетворити привид провалу в аромат життєвого успіху».
Від досвіду консультанта НВП пише:

Один вечір, коли я прийшов до готелю, я помітив дуже дивні червоні плями на руках, які були злегка подряпини. І навіть для мене, психологічно складна людина, в НЛП, це викликало повне бджільництво. Я не міг вірити очі. І коли він зняв свою сорочку, він побачив, що все тіло було покрито сильною висипкою.

Я раптом відчував хвилю страшного свербіння. Я не відчував мене страх, бо я не розумію, що сталося мені.

Я намагався пам'ятати все, що сталося мені, день після дня, годину після години.

І я знайшов його!

З'ясуйте, що скрізь ми пішли, там же п'ють на столах: апельсиновий сік. Я швидко почав розраховувати кількість соку я відверта на добу. Виявилося, що я відвертаю близько 14 склянок апельсинового соку, тобто 3 літрів на добу.

У мене був повний удар. Я зрозумів, що я ніколи не був алергічним для будь-якої їжі, пилку, або зовнішніх стимулів. І я зрозумів, що я не мав стільки апельсинового соку в житті.

Я згоден з однією з великих лікарів, які досліджували алергію. Він назвав алергічну реакцію фобії імунної системи.й Після того, як наше власне сприйняття щось на найвищій точці, організм починає боятися, і реакція на концентрацію деяких речовин або стимуляції стає сильнішим.

Наприклад, коли людина дуже знеболюється або знаходиться в стані нервового розбиття, а в даний момент скажуть, пилки побачають очі (це, звичайно, не зовсім звичайним явищем), після чого може статися закріплення, тобто стимули можуть звернутися, в цьому випадку - негативний стан людини може бути пов'язаний з пилкою. І в подальшому запилюється, що призведе до неадекватної реакції організму. « » » » » » » » » » » » » » »

Ланг підхід до лікування алергій

1,1 км Спочатку ми тестуємо показник м'язової маси.

2,2 км При тестуванні можливої харчової алергії речовина поміщається в рот. При вдиханні повітряні алергени випробувані. Хоча тестуючі речовини, коли вони зберігаються або деякі інші контактні дані шкіри в ПК не прийнято, алергени, які викликають контактний дерматит, можуть бути ефективно протестовані шляхом протирання їх в шкіру. Для речовин, таких як дезінфікуючі засоби і косметика.

Перевірте міцність показника м'яза - він повинен ослаблити дію алергену.

Менталь посилання на алергії, знайдені за допомогою доступу до мозку з положенням очей Нейролінгвістичне програмування (NLP) як описано Bandler та Grinder.

Кожна з шести позицій пов’язана з тим, що відбувається процес мислення людини.

Наприклад,

(1) якщо ви попросите людину, який колір його будинку, він або вона перетворювати очі вгору і зліва- як він візуально нагадує або відновлює пам'ять будинку;

(2) якщо він думає творчо будинку, він хотів би побудувати, його головкиоскільки він будує образ;

(1) ліпідізм Демонструє, що людина має доступ до пам'яті звуків або слів, так як якщо мова запам'яталася один раз.

(4) коли очі перемістити вправоХто хоче розповісти вам.

(5) (4) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) рух очей Вони показують доступ до чутних звуків або слів, якщо вони говорять самі.

(6) вниз Вони вказують на кінетичні відчуття, які включають запах і смак.

Нерідко при спілкуванні з зазвичай організованою особою, він сказав жарти. Якщо він вже почув жарт перед тим, що очі перейде наліво, так як він нагадує попередній досвід у зв'язку з жартом. Якщо людина будує жарт, щоб розповісти вам краще, ніж жарт, який ви насправді чули, очі будуть рухатися до правого.

Під час глибоких знань нейролінгвістичного програмування дуже цінний для спілкування, не варто знати всі його тонкощі, щоб оцінити, як алергени сприймаються нервовою системою.

3. У Проведення контакту з алергеном, ми попросимо пацієнта дивитися послідовно в будь-якому з зазначених напрямків, і зробити ретест індикаторного м'яза. У одному з позицій очей, індикаторний м'яз посилиться (ми повинні перевірити правду через часовий торк.).

4. У Видалення контакту з алергеном І знову ми попросимо хворого дивитися в напрямку, що викликали показник м'язової маси, щоб стати сильнішими, і зараз вона повинна ослабитися.

5. Умань Давайте перемагати м'язи. Коли пацієнт бере глибоке дихання або видихає. Одна з фазів (зазвичайна інгаляція) усуває слабкість, яка виникає з утримання очей в попередньо позитивному положенні.

6. Жнівень Лікування передбачає ретельний контакт з очей пацієнта. і утримуючи його в напрямку, пов'язаний з алергією, і хворим протягом цього часу проходить фаза дихання, яка усуває слабкість. Повторити це силою 120-240 грамів чотири або п'ять разів на очах.

7. Про нас Перевірте відповідь індикатора м'яза. при повторному контакті з алергеном - тепер не варто дати реакції м'язової слабкості.

8. У Ефективність лікування може підтримуватися тривалим контактом з алергеном, Коли пацієнт дивиться вгору, цей напрямок в НЛП є нейтральним положенням. Це допомагає захистити пацієнта від переміщення очей до одного з позицій, які приховують м'язову слабкість, яка ще може бути викликана стимуляцією алергену.

Лікар не повинен намагатися лікувати алергію, які отримують користь пацієнта. Наприклад, пацієнт може мати непереносимість молока, яка вважається алергіям. Однак це може мати генетичний дефіцит у виробництві лактази, що призводить до нездатності розривати лактозу.

Перед початком лікування алергії лікар повинен попередньо перевірити, чи вигідна алергічна реакція на людину. Видання

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело //www.kineziolog.ru/%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%B0%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%