59
"Чому я так щаслива?" ?
Три жінки загинув один день і закінчився в Paradise. Ангол зустрів їх на вході і сказав:
до Ми дорогі, ви в Paradise. Я даю вам все, що ви хочете тут, крім одного. У нас є багато маленьких курчат, які працюють тут, категорично заборонено крокувати на них. Ті, хто небайдужий буде стикатися з страшним покаранням.
На наступний день, один з жінок, що подорожують і ступають на курку. На той же момент був відбій і ангел з'явився перед нею, поруч з яким стояв страшний чоловік без одного ока і руки.
- Я сказав вам, що подрібнена курка буде покарана! Тепер ви будете керуватися цим чоловіком протягом десяти років. Ангол - сказав і прив'язував страшний чоловік з мотузкою до гулятини.
Пройшов кілька днів. Решта жінок спробувала ходити на кінчики так, щоб не наступити на пташенят. Тим не менш, на ньому не побачила курка і ступила. І знову з'явився гроз і ангел, провідний знезаду людина.
до Це ваша покарання для мертвої курки! Ви будете з цим чоловіком протягом двадцяти років, сказав ангел і зв'язав чоловіка до жінки.
За тиждень. Останні безкоштовні жінки дуже ретельно подаються і ретельно виглядають на ногах, ніколи не стержуть на одну курку. Наприкінці тижня ангел з'явився на неї, який привів до жінки красиву молоду людину. Жінка не може містити крі радість:
- О, мій Бог! Я щаслива!
- Ну, я не знаю, що ви для, але вчора я ступила на курці...
Веб-камера
Відповіді на ці 4 питання здаються очевидними, але можна відповісти на них правильно?
Як я зустрів майбутній Голлівудський зір у дворі, не менше