Не один допоможе вам, крім вас.

Що я хочу писати про це, як завжди, мій власний досвід і тих моїх близьких.

З кожним днем я впевнений, що Люди можуть допомогти собі в цьому житті.й Не більше лікарів, а не психологів, а не ліктів і клавіантів можуть допомогти 100% або навіть 80%, і вони не потребують цього. Вони повинні мати справу з життям, проблеми самі в об'ємі.

Звичайно, ми не говоримо про гострі умови здоров'я, коли мова йде про життя і смерть. І я не говорю, що професіонали, які лікують тіло і душу, несуть. Звісно, вони корисні і потрібні світом. й

816562

Ми звикли до всіх і постійно шукаємо допомогу деяких чарівних стовпів.

... яка врятує нас від хронічного захворювання, поверне чоловіка до сім'ї (в цілому, не зрозуміло, як, але найголовніше, обов'язково повернеться), змушує дітей бути слухняними, адекватними і добреосвіченими, допомогти дівчатам одружитися і так далі.

Це така особливість нашої психіки, незалежно від того, як в казці про Ємелья, фольга, чия духова шафа зробила все себе або це: «Пот, не варте!»

Тексти пісень, а це означає: Я хочу сказати прямо зараз: немає магії таблетки і ніколи не буде!

Тільки ви несете відповідальність за життя і благополуччя, тільки ви знаєте себе краще, ніж всі психологи поєднані, тільки ви можете зацікавити себе. Як це? Я поясню нижче.

Чому не психологи?

Так, ці фахівці чудово і можуть підтримувати людину на деяких стадіях життя, допомогти очистити голову і вирішувати інші конкретні проблеми. Але не варто покладатися тільки на допомогу психолога і вірити, що після роботи з ним ваше життя буде світитися з усіма кольорами веселки. Психолог, як ви. Його думка суб'єктивна практично завжди, незалежно від того, що він говорить. Крім того, багато хто знає, що психологи вирішують проблеми через проблеми клієнта. Склад знань також обмежений і сприймається як суб’єктивний, через призму власних світоглядів і вірувань. Не поганий або хороший, це просто.

Важливо розуміти одне: людина є комплексною системою, цілою мікрокосмією, в тому числі карма, народними програмами, власними діями при житті, світогляді, цінності, переконання тощо. Який психолог зможе глибоко потрапити в все це, маючи всі знання Всесвіту одночасно, об'єктивно і гостинно оцінити ситуацію і дати магію таблетки? Ніщо.

Таким чином, намагатися відфільтрувати все, що ви сказали через призму власного сприйняття, лікуйте знання, отримані ретельно і намагайтеся не підняти її до ряду незворотних постулів. Тому що завжди є щось приховане навіть з очей слонової кістки.

Спробуйте розвивати чутливість (інтуїтивність), схильність до ознак Всесвіту, гнучкість сприйняття інформації (реакційності), а також спробувати думати з головою, виходячи з того, що ви сказали в консультаціях. Всі ці якості допоможуть вам дізнатися і зрозуміти себе краще, проникнути якомога більш глибоко в себе, як ніхто не може фахівця.

Чому не лікує?

Робота в декількох випадках:

1) людина вважає 100% позитивним результатом сеансу;

2) клієнт прийшов до холдера (докладає його довгий час, щоб пояснити, оскільки бере участь дуже тонка енергія, генеричні та інші процеси);

(3) Проблема клієнта легко вирішити і не має хвостів нерозчинених програм народження, психотравми, кармаси минулих інкарнацій і цього життя.

Як працює загоєння? Я не хочу нічого робити, не хочу нічого реалізувати, просто робити це для мене. Цілує, малюючи ресурси від Всесвіту (часто він прогріває для цього, до речі, при його захворюваннях і захворюваннях близьких). Людина виходить, щасливий. Проблема нібито вирішується. В той час, так.

Але це дав йому з приводу! Він зробив щось неетичне, погано, боляче когось, був сліпий, глухий і так далі. Тож будь ласка, щоб вирішити цю проблему самостійно, інакше баланс у Всесвіті буде турбуватися, і проблема повернеться до людини в одному або іншому і буде кидати його далі.

Цілувач тільки бере на себе невеликий аванс (кредит) для клієнта з Всесвіту або/і лікує з запасом енергії, який також не завжди правильний і етичний, але це ще одна тема для розмови.

В ідеалі слід йти до духовного вчителя. (на деякій парі), він може читати відповідні книги, розірвати через себе, складати все, а потім чітко зрозуміти, де ноги проблеми ростуть і як його вирішувати. Виконайте себе, знову, а не шукайте готових відповідей на ваші запитання. Не буде!

Сама річ з пошкодженням, запобіжниками. Чорний магіяЩодо того, як я знаю від майстрів, ви не можете привезти щось нове в життя. «дивує» вже проблемне місце у вашій кармаці, енергетичних полях, і просто «відчуває» її на крайній стан. Він формує Гордійський вузлик з невеликого вузла у своїй кармаці. Ви знаєте? Ваше ідеальне завдання полягає в тому, щоб з'ясувати, де (в якому з життя) цей маленький вузол був, як він став більшим, чому він не був невимушеним і хто «збудився» за типом. Через усвідомленість, половина роботи вже виконано, деякі більше його частина буде зроблено через приймання, і Бог знає, наскільки довго решта роботи буде тривати, алас.

Чому не скелявуани і фортунні

Я дуже любила одну фразу - Серахім Саровський Мотовілов:

«Чому не знаю свого майбутнього (або попросити ворожого казка, як діяти), інакше він нічого не буде каратися і нічого винагороди. й

По-перше, людина народилася в цей світ, щоб жити власні уроки, щоб захопити як для того, щоб отримати досвід, щоб виконати місію, радіти, торкнутися, бути щасливими і нещасливими і т.д. Щоб жити повноцінним життям, не існуєй Що говорить це все.

Що таке результат?

Здається, що стаття не знає, що робити і куди піти. Правда, питання є складним і кожна людина має власний спосіб, який він повинен вибрати і плести для себе. Ви! Не дивлячись на магічні таблетки в цій статті. Не тут.

На ваш розсуд залишається: ви будете йти до психолога, до десяти психологів, ви будете йти на тренінги для особистого зростання, ви будете переходити до загоєння і так далі?

Що потрібно: У будь-який з цих ситуацій залишаються свідомими, присутніми в даний момент, і залишаються сувеніри (неважливо, як залякування вас деякими «спеціалістами»).й Пам'ятайте, ви унікальний, комплексний мікрокосмічний мікрокосм, який містить весь живий мікросектор. І ніхто не побачить себе і вирішувати проблеми, що виникають там, це занадто складна і бездясне заняття для фахівця будь-якого рівня професіоналізму. Таким чином, збирати інформацію про вашу проблему тут і там, фільтруючи, ненав'язливо, краще максимально об'єктивно, намагатися думати гнучко, вдасться почути від фахівців і Всесвіту не те, що ви хочете, але що вам потрібно почути (неважливо, як гірка правда може вийти, і це буде гірким, вірити мене) і зробити висновки.

Викласти висновки і спробувати вирішити проблему самостійно, шукаючи підтримку тільки якщо ви відчуваєте, що ви не можете впоратися самостійно. Пам'ятайте, що якщо ці люди хочуть добре, мудрі і етичні про Всесвіт, вони можуть тільки дати вам напрямок і ви повинні піти. Видання

Підготовлено Leah Chatouche

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //liashatush.livejournal.com