211
Історія того, як закріпити сантехніку реальними «майстрами» свого бізнесу
Кілька днів тому труба лопається в нашому приватному будинку. Я зняв воду. Ця неприємність відбувалася наприкінці вечора, і з самого ранку ми відвідали рятувальну команду семи осіб під суворим керівництвом чола. Щоразу перед обідом вони працювали важко: вони копчені і чекали на обладнання.
З 13:00 року екскаватор прибув і викопав величезний отвір, тільки з якоїсь причини в сусідньому саду. Вимкнено помилку. Довгий час робітники дізналися щось, покопали і спробували кудись подзвонити. Пройшов час до прибуття автобуса і приймав всіх на обід. Команда не повертається до 15:00. Екскаватор викопував ще один отвір, а робітники вирушили перед усуненням нещасного випадку. Щоб зробити це, вирушивши до дна, а інші думливо дивилися його дії.
І це не так погано, якщо я не зробив катастрофічну помилку. Це був гарячий день, тому я вирішив піти покупка для пива. Пройшовши за спину:
- Всі нормальні люди пиють пиво і ми працюємо! Ми робимо!
Після 20 хвилин автобус прибув і приймав наших рятувальників до невідомого призначення. На третій день немає води або працівників. Екскаватор стояв біля плювати, і так він стоїть.
Веб-камера
Я працюю в барі, поважна людина прийшла до нас.
Дитячі ігрові майданчики з Данії люблять дітей і дорослих!