Хлопець провів 1,3 млн рублів, щоб показати світ, як DiCaprio летить

Молодий підприємець з Сінгапуру Derek Low (Derek Low) дуже часто летить на бізнес, і він зумів накопичувати величезну кількість бонусних миль – 93.5 тис. Все це багатство, він вирішив в одному скидати квиток з Сінгапуру в Нью-Йорк на найбільш розкішний рейс у світі. Він хотів дізнатися, наскільки багаті люди і знаменитості літати, включаючи Леонардо DiCaprio і Morgan Freeman, і показати його світу. У грошових умовах квиток буде коштувати йому$23,000 (приблизно 1,3 млн рублів).

Ми вВеб-сайт Вони не змогли проїхати за такою цікавістю, яка дорого (і буквально).

Забава почалася в аеропорту, де Дерек відразу привів до шикарного і абсолютно пустого номера очікування для тих, хто літає в розкішному класі. «На шляху ми пройшли через бізнес-клас, де 50 осіб сіли. Адміністратор дівчини в такому поспіху, якби вона боїться, що я був хворий на наявність пленят.Він пише на своєму блозі.

« » » » » » » » » » » » » » »Весь персонал привітав мене, як знаменитість.? Дерек прочитав, що їжа тут відмінна, і відразу ж замовив копчений лобстер з сирами грейдер, емментальний і cheddar і сатай курки і барани (Тайська страва). Вимкніть це справжнє харчування.

Тоді був час на борту персонального номера Airbus Singapore Airlines A380. Я був негайно запитав, "Сир, вам сподобається скло Дом Періньон? й Я дала відповідь на це питання: Так!

На борту Airbus A380 розміщені 12 номерів, і в цей час тільки 3 пасажири, які літають в них, включаючи Дерек. Він не бачив інших.

У номері Lowe знайшов шматочок макіяжу з кремами і цілою пляшкою кологені від Salvatore Ferragamo. Все інше - чохли, тапочки, піжами, подушки - від Givenchy, і навушники для перегляду фільмів - від Hugo Bosss. Розкішні шкіряні крісла - від італійської компанії Poltrona Frau.

Він був призначений для особистого відпочинку, Зафа. Ідеально підготовлений і нескінченно чистий steward сказав, що за останні 2-3 рокиВін мав служити Леонардо DiCaprio і Morgan Freeman кілька разів, які люблять літати цю площину.

Під час перегляду фільму «Дерек» був привезений салат лобстера і фенелю з хребтом ікрою і туманом.

Потім, коли Дерек починав випікання носа на нескінченних шикарних закусках, стеварди перетворили свою «кімната» (або замість «каюта»?) в спальню з великим ліжком. «Я не знаю, які слова забрати. Я думав, що я б хотів би вкрай Мені потрібно поета, щоб висловити свою раду.?

Уранці на сніданок - ось сюрприз - пасажир знову приніс лобстер, спаржу, тушковані томати і рис з шафраном. І трохи пізніше - також лосось, ніжні куртки і пара смачних десертів - які вони були зроблені, хлопець не може з'ясувати.

Хлопець провів 1,3 млн рублів, щоб показати світ, як DiCaprio летить р.

«Коли ми приїхали і встигли залишити судно, Я знайшов одну серйозні проблеми: Я не хочу йти в будь-яку точку.й Але мені довелося, і Нью-Йорк не так погано.

П.С. «Для того, як я зрозумів, що А замість «Мр» вони могли б зателефонувати мені «Президенту» або навіть «Кінг».Ви просто повинні поставити його на рахунок авіакомпанії.

Дивитися також.
15 На День Народження
100 речей, щоб зробити життя

на www.adme.ru/svoboda-psihologiya/100-veschej-kotorye-nuzhno-sdelat-v-zhizni-417305/