Аліса Франдліч: Три квартали мого життя я думав, що я ще попереду мене.

Серед акторів є ефектні, яскраві, талановиті, і є дійсно харизматичні, не люблять нікого. Вони не бояться бути смішними або неглибокими у своїх ролях, і це тільки робить свою справжню красу більш помітними. Один з тих акторів,Alice Brunovna Freundlich.

Ми любимо талант і мудрість цієї дивовижної жінки.

15 витончених котирування Alice Freundlich1,1 км Я зробив, що я думав три квартали мого життя ще попереду мене.

2,2 км Я не маю нагоди бачити, що люди, разом з іншими свободами, знайшли свободу від совості.

3. У Довгий чоловік зберігає свою дитину, чим довше дарував йому природа персистами.

4. У Я не зацікавив людей, які не дадуть.

5. Умань Все наше життя ми підпишіться на нашу розсилку.

6. Жнівень Стрес - це найкращий раціон.

7. Про нас Важкость, коли ніхто не дасть.

8. У Деякі мають робочі місця, деякі мають долі.

9. Навігація Щастя любов'ю. Хоча, якщо любов не reciprocal, це, звичайно, важко назвати щастя, але в самому собі це ще щастя, адже це набагато гармонійніше, безглуздий, набагато важливіше любити, а не любити. Щоб бути коханим, але любити все ще рух у себе, рух вашого буття.

10. Я люблю дитячі книги, але я вже зараз читаю їх.

11. Краса освічених людей, це один з найбільш серйозних способів морального впливу.

12.Сидіння довгого очікування є своєрідним непристоєм. Відчувна і несправжлива долі.

13.00 р. Привабливість розуму поваги, пам'ятка душі бере дружбу, привернення тіла бере бажання. Все це разом любов. Якщо хоча б один компонент відсутній, ви отримаєте все, але любов.

14. Щоб їздити тільки на те, що Бог дав, щоб збити коня дуже скоро.

15.00 р. Коли ви молодий, ви хочете вчитися і навчатися. Коли ви зрілі і навчилися багато, ви хочете поділитися ним, дати енергію.А потім, коли ви старієте, вам потрібно те ж «пошти» поруч, щоб виростити герані разом.Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Кредит: //fit4brain.com/8997