М'який і жорсткий: методи рефінгу цукерок

Ваш світ, де ви володієте ситуацією.Якщо ви є типом зуба, у вас немає проблем зі здоров'ям, а кількість доданої цукру в щоденному меню не перевищує 10% від загальної калорій, то, можливо, нічого не потрібно змінити. Якщо ви не зрозуміли, що ви заслуговуєте кращого харчування, ніж харчова речовина, ізольована від цукрового буряка або кані. У будь-якому випадку, ви будете робити себе величезною перевагою, зменшивши кількість пустих калорій в меню.

І солодкий тип зуба В, це ті, що, якщо будинок випадково не виходить солодким, вони починають нервувати, але це практично не буває. Якщо вони відносяться до підтипу «ребелів» може спробувати два способи усунення цукру. М'який і жорсткий.

Цукерки типу B, підтип "чмінь" навряд чи змінюють все.

Ніжний метод відторгнення полягає в тому, що ви тільки відмовитися від продуктів, які приймають контроль і приводять вас гріхом.

Зробіть список рецепторів.

Ось приклад типу B солодкий список зуба:

Шоколадний торт замочений в ром сиропі з кавовим кремом, горіхами і шаром пастили - повністю контролює. Морозиво - коли це в морозильній камері, я не відпочию до тих пір, поки це не виходить. Молоко варене згущене згущене - повна смерть. Ет родзинки в шоколаді до тих пір, поки перли пусті. Цукерки M&M однакові. Будь-який драже, як це. Еклери. Так ніжний, тому чудовий, що я хочу, щоб це було назавжди. Молочний шоколад. Я завжди кладаю плитку в моєму мішку, коли я входжу в місто і розірю його. Цукерки "Квіткове молоко" - коробочка відходить на півгодини. Мармелад в шоколаді є однаковим. Шоколадний вафельний торт, він високий. Персик джем - весь день зловживання цукерками з нього. Цукерки "Ков" - як смачний, поганий! Що ще?

13.00 р. Збитий крем прикрашений шоколадними чіпсами і вишнею - в кафе навпроти місця.

14. Бісквітний рулет малинового варення, виготовленого Aunt Rita.

Я думаю, що це.

Список може бути репрочитаним і спалений, заборонивши ці продукти з вашого світу назавжди. Ви є людськими і вони без душу зібрані молекули. Ваш світ - це те, що ви шукаєте.

Тепер можна зробити список менш евфоричних продуктів, які можна вмістити в невеликих кількостях. Найчастіше це натуральні продукти або мінімально оброблені.

Чорний шоколад (75%) не так смачний, як молоко, пара скибочок зазвичай достатньо з кавою. Гречаний мед - два чайні ложки в сирі. Я не хочу більше. Я не можу їсти більше двох файлів cookie. Всі Ніжним способом є те, що ви не втратите десерт, у вас все ще є вихід, але ви контролюєте кількість цукерок і не втратите обличчя.

Це те, що багато зробив після виходу книги Девіда Кессера «На кінець овердіння», де він розкриває трюки виробників, які спеціально розвивають рецепти, щоб зловити солодкий зуб на гачок.

Для деяких, це може бути достатньо, щоб зберегти кількість доданої цукру нижче 10% від вашого щоденного споживання калорій, і фахівці кажуть, що це не буде ви сильно завдати шкоди.

Плюси і мінуси м'якого способу: Пропоненти строгого способу уникнення солодощів незгодні з цим підходом. Вони кажуть, що це те, як ви годуєте цукровий демон і, хоча він втрачає міцність, життя в ньому все ще прогріває. І він може, скупчивши міцність, в деяких точках відновлення. Існує ще одна небезпека м'якого способу. З часом, ви змащуєте торти і торти, але почати отримувати соковито високий на гречці меду і вівсяного печива. Ваші рецептори greedily всмоктують життєрадісні крихти цукру, що міститься в чорному шоколаді, і ви розбиваєте ще один скибочок і більше. (Я дізнався, щоб отримати 90 відсотків з шоколаду, я хотів більше і більше, я повинен піти до 100 відсотків, і цукровий демон пішов.) Це, м'який метод досить гідний тестування, але будьте оповіщення і дивитися кількість їсти і ваші реакції, щоб допустити лікування.

Говорячи про реакції. Ознаки відділення «високого» в мозку солодкого зубного типу B набагато швидше, ніж сигнали відділення «запобіжний і ефект». Але можна навчитися керувати ними. На погляді торта намагайтеся витягнути з вашого мозку причину, чому ви вирішили не їсти солодощі, перш ніж перевернути на владу командування дільниці «іммедіате високий». Експерти рекомендують нагадувати себе, «Я не їсти це», замість «Я не можу. й

Не їсти. Ці продукти з іншого світу. Ваш світ, де ви володієте ситуацією.

Не варто забувати, якщо це не працює. Тренування сигналів мозку займає час і терпіння. І кристалічний екстракт цукрового буряка або канісу має підтримку мільйонів. Ви бореться з цукром на його території. Він всюди - навіть в оселедцях і туш - читайте композиції на банкахй Цукор не тільки соціально прийнятний, він є улюбленим мільйонам. Вогняти святкові та яскраві будні дні.

І перерву цукру – ваш бізнес, ваш виклик на цукровий демон. Але ви людина і крона еволюції, щоб не дати позицію незначної речовини.

Жорсткий метод

Так звані цукрові детокси. Спочатку ви подаруєте цукор самому, від усіх страв, що містять його і навіть від натуральних солодощів - меду і сухофруктів і одночасно з спиртом (тільки за цей період) - збільшує бажання до солодкості. Що ж, відразу вдарив цукровий демон на голову і приводять його в кому, бажано вічний. В той же час перекреслюють інші продукти з високим глікемічним індексом (білим борошном, білим рисом і картоплею), оскільки вони, безумовно, забезпечують укриття демоном. Вони відразу ж переходять на область мозку «індітна велика» звикли до легкодоступних калорій. (Природні солодощі можна повернути пізніше, але слідкувати за кількістю.)

Мережа має багато інформації про цукровий детокс: люди діляться враженнями і рецептами, а також повідомляють дивовижні зміни після цього періоду: жир в животі пішов, не існує більш гострих нападів голоду, поліпшення травлення, сон покращився, зникнув головний біль, шкіра очищається. І що важливо, щоб смакові відчуття погіршилися: навіть звичайний молоко зараз здається солодким, банан дуже солодким, а дата, як правило, цукровий пучок.

Гарвардський ендокринолог Книга Давида Людвіга «Аль-Хунгрі?» – це монументальна робота для тих, хто хоче позбутися від вуглеводної залежності. Книга містить пояснення, детальний план приготування цукру детоксикації, щотижневі меню, рецепти та списки покупок. Меню адаптоване для роботи людей - деякі соуси і приправи готують протягом декількох днів. Дружина Людвіг, шеф-кухар, спеціально розроблений рецепт приготування страв, щоб забезпечити організм всім необхідним, зменшити голод і зняти симптоми виведення цукру.

Цукровий розрив

Митець пофарбував цукровий ріпак, як це.

І, очевидно, знає про її перших рук. Тривалість і вираженість симптомів залежить від звичайної кількості цукру і тривалості його використання. Багато людей порівняють цей стан при сильному похміллі і це не перебільшення. Прорив триває від двох до чотирьох тижнів, але перший тиждень найважчішим.Зняття цукру можна полегшити двома способами: усвідомлення того, що відбувається і харчування, справжня людська їжа. Видання

Автор: Євгенія Кобиляцька

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.facebook.com/foodofhuman/