Болісна свобода

Щоб впоратися з проблемами, потрібна здорова форма агресії та інтересу. - П'є! Молода жінка потіла в магазині. Приїжджайте і побачте, що я вибрав.
Я зустрілася з хлопцем близько восьми. П'яний.

У своїй роботі я часто маю справу з замороженими конструкціями фраз, вбудованих у розуми тих, хто сидить перед мною. І так я уявляю пухкий, блідо-скінчений хлопець в майбутньому дивиться на мене з безтурботними очима, а його бабуся чекає на нього за дверима, який платить за терапію, тому що щось неправильно з хлопцем.Що може статися з ним, якщо він був П'є?

Дівчата дивляться на мужчину, або смарт-хлопці, але не на тортах, тому що торти для бабусі.Поведінка дорослої людини поступово культивує самореляцію. Він складається з того, як він був оброблений сім'єю, потім друзями і викладачами шкіл, залежить від його темпераменту і стабільності, тобто від його генетичних характеристик. Таким чином, утворюється здорова адекватна самооцінка.

Для діагностики використовується простий тест, який можна зробити в домашніх умовах самостійно або з дитиною. На ній натягують шматочок паперу і натягують вертикальну лінію. В інструкції є: «Імейн, який на вершині є найбільш успішними людьми (повний/смарт/смарт/смарт і т.д.) і на дні є найуспішнішими людьми». Визначити, де ви знаходитесь. й

Буде доречно розмістити себе ближче до верхнього краю, трохи вище середини. Тому важливо мати місце, щоб піти. Але часто у підлітків або людей в сильному стресовому стані є шавлія або вниз.

Реакція заперечення – Я найкраща – або депресивна реакція – Я найгірший – погані ознаки.

Тоді ви повинні подивитися, чи є нарцистична травма, в якій людина «похилає на гойдалку «Я – Я нічого» або є щось інше.

Отже, якщо ви йдете до оригінального героя, то слід почати працювати з ним про поділ. До тих пір, як він піклується, він не збирається бути людиною, він буде належати до деяких. Він не зможе жити без руйнівної підтримки близьких.

Ми живемо в наркозичному світі, і кожен оцінює інший — на розумі, появі або в міцності, і до сих пір немає втечу. Щоб впоратися з труднощами, потрібна здорова форма агресії та інтересу.

Якщо ви подивитеся на дітей, у віці трьох вони стають різними, непереносимими, деякі дорослі скажуть. Але насправді, крім своїх рис особистості, вони мають важливу частину, яка формує їх майбутнє: інтерес.

У віці 3-6 років дитина цікавиться всім, особливо світом дорослих. Він починає імітувати, шукати себе, розвивати свою творчість, і він готовий боротися за кожен хобі до кінця - ті самі змії.

Завдання дорослого не пригнічує це, але щоб навчити його вести переговори з собою, з його родичами, зі світом. Але ця дитина дуже гнучка і чутлива до будь-яких впливів.

Що слід дорослим робити, якщо особистісне становлення порушено?

Ще одна доросла жінка каже: "Я зламав сина двічі, на три і в сімнадцяти". І вона горда. Що про нього? Не один запитав його, дорослі вирішили. І він, безумовно, поламає, і обирає його долі, і стане військовим, і буде жити весь життя в підпорядкування, поки він дізнається, щоб підсудити інших, хто слабкіше (до речі, він зробив).

Так влаштовується, що до відведення, всі форми насильства будуть існувати, і вони будуть виправдані любов'ю.Позбутися від ілюзій важко. Це одна з найбільш болючих втрат у всьому людському шляху. Я знаю, що кожна людина здатна будувати довгострокові відносини, щоб почати сім'ю, але для цього він повинен пройти власні кроки до майбутнього.

Для того, щоб знайти власні інтереси, відокремити від батьківської сім'ї, почати хоча б фізично – пересуватися, а лише потім вивчити власні зони чутливості.

У психотерапія може бути дуже довго і передбачає величезну кількість опору. Не активні, але пасивні.У той же час людина залежить від своїх батьків, чим більше відлякується, що він повинен прогулятися самостійно. І він підкаже кожну можливість залишатися, навіть якщо він скаржить щодня.

І тільки хворий після довгої коми потребує реабілітації і допомоги навіть при поході на хрящі, йому потрібно подолати кілька метрів болючої свободи щодня.

Залишок любові є дуже крихким. Нерідко від турботи про майбутнє, дорослі перенесли його у догляді, хочуть захистити, захистити від труднощів і дрібниць реального світу. Я кажу це, тому що я вважаю, що важко впоратися з моїм нейротичним вкладенням до тих, хто потребує підтримки.Але сила ненав'язлива через перешкоди, і довіра є проявом інтимності, не слабкості. Видання

Автор: Дарія Грошева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //psychologytoday.ru/public/boleznennaya-svoboda/