Безпечні люди.

Приїжджайте сюди, дайте мені захопити тебе.З віком ви звикли до досить вузького кола людей, які ви розглядаєте свій пакет.З кимось ви з'єднані нитки загальної пам'яті, проїзні дороги, падають зуби дитини. З іншими радістю знаючи один одному почерку, за письмовим столом, кроковим інсультом в блокноті в комірці, де поля під лінійкою, і мрії знаходяться під копіювальним, і це займе довгий час до того, як ви занурилися в різних напрямках, але ви все ще залишите те, що ви були "наживо" - живий, смішний, ніжний, необґрунтований щасливий, безумовно любий, незрівняний, чистий.

Третя - зустрічалася недавно, вже в тридцять, сорок, але якось відразу ретельно і точно: подібні рубці, досвід, погляди на життя, цілі і відчуття ліктя.

У цих з'єднаннях і в цих людей ви цінуєте і вирішуйте не об'єм імені і кількості сторінок в результатах пошуку, але сильні знання, які вам не потрібно лежати з ними. Щоб адаптуватися до своєї ідеї, боятися відпадання з неї, не доходити - щоб вуса відірвати, ніс приглушений в спеку, помада буде їсти і туші будуть непривабливі на нижній столітті, пробачати Бога.

Я завжди зроблю дуже чітку відрізку для себе, з ким - про роботу, пиріжки і книги, і перед ким - вичерпнути всередину, до кого - красти з запеченою вовною, запити на шкоду. Дуже багато відчуттів, для кого ви статичні образи, щасливі і міцні (край рідко мають щось спільного з реальним ви), і хто готовий прийняти вас в сорбі, і в радості, і в залишку і в солодкості, і в нестерпному світлі - і в непрозорій тяжкості істоти.

Це безпечні люди. Люди, які знають значення довіри і болю, тиші і дії, слів і дій, які доречні в даний момент. Люди, придумі про те, що не стає нудним від раніше відомої реакції, відіграли за роки, як на нотах: захопити, перекручувати, переходити в нотацію, розкачати очі. Ось, з останнього, легше не сказати, ніж пояснити пізніше, боротьба через репроші, так як через розарію, зупиняючи хвилину за хвилину, щоб взяти дихання, не піти божевільно з роздратуванням, вибрати роги.

Ви живете один раз, і один день вам не потрібно, щоб розповісти вам, що ви робите неправильно, навіть якщо це з кращих сердець. Таке «кіндіння» гірше більшості токсичних розчинників – це не дає ніякої підтримки, але більше і більше коктейлів і заважань; звукові перешкоди ламаються в ефір, напружено захоплює ногу з почуттям провини і знаряддя «необхідних». «Сторінка тут, слухаю мене, я розповідаю вам краще, і так, щоб люди не соромилися» – і всередині миттєво перетворюється на полодження «білого шуму», і так патологічний стає часом.

Дякуємо Вам, що не є такою добротою, таким обсесивним вальсом порад по всьому світу, sullen експертиза з терміном закінчення терміну дії, посилання на великі книги і авторів про що-небудь.Ми втратимо так і забуваємо, що якщо ви не попросите, не запитайте - тоді ваші оцінки не потрібні, тому що ситуація, в якій інші варити, має так мало спільного з вами: якщо ви не інвестували в щось себе - чи гроші, або інші ресурси, і особливо - якщо ви не ризикуєте щось важливе для вас, не гамбували, не пройшли разом з тим, що ви проконсультували, через навантаження божевільної відповідальності і стресу, то вам не потрібно сходження на святковий стіл без запитань, досягатися за цукровий калач. Щоб сказати пізніше, oh, це смачно, але краще, пам'ятайте, Мартха: наступного разу ви працюєте з тісто, зателефонуйте мені.

Як я колись писав: «У вас є час і право відчути те, що ви відчуваєте, незалежно від того, як «некомфортний» або «потворний» ті почуття можуть бути.» Не можна сказати вам, що “релакс” до тих пір, поки ви напружилися до того ж ступеня. Я не збираюся у вашому взутті. Ви, і тільки ви, знаєте, що відбувається. Якщо ви хочете допомогти мені, розкажіть, що ви пережили його. Або просто прийти і повісити мене, але не знижуйте мій біль з вашим "находом".

Сейф люди – це ті у своєму колі, з якими бесідами не співають в кільцех та інтелектуальних іграх «слабкий», не дієсловий пінг-понг «здивити мене, побити мене» і не чарівний коктейль гумору і сарасам. Все це може бути, але в тих спокійних і добре в'ялених часах, коли ви високий, і сила, щоб повернути і бути більше, ніж в достатку.Але коли він не смішний, але темний, і це не зрозуміло, що зовні вікна, а небо безстарісно - ви йдете не для пишності ялинки, але для чого буде підтримувати і живити; тим, хто послухати і зрозуміти, і найголовніше знати: все пройде, не завжди - без сліду, але -"Ви будете тонкими, я розповідаю вам. В той же час, приїжджайте сюди, дайте вам заглушку.Подаруйте мені hug, мій хороший, і удар.Видання

Автор: Ольга Примаченко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //lady.tut.by/news/relationship/539919.html

Tags

See also

New and interesting