Чому ви не повинні обговорювати чужу вагу

Ми живемо в суспільстві, де фраза «Ви чудово дивитеся, ви втратите вагу», – це загальний комплімент.

Недавно, я був проведений на вечір, де гості нічого не робили, але обговорювали, які втратили вагу і критикують фігури навколо мене. Я довго був абсолютно різним кола знайомих, які розуміють, що це не можна зробити.

Я допускаю, що часто люди не хочуть боляче вас, кажучи: «Зберегти втрачену вагу?» Це чудово! або, "Ви отримуєте краще!"

231982

А тепер я поясню, чому я сильно проти обговорення чужої ваги.

1,1 км Не можна судити обставини життя людини, як здоровий і щасливий, він ґрунтується тільки на його вагу.

У нашому суспільстві тонкий – «добрий» і жир – «бід». Ця заява глибоко помилкова. Втратити або набрати вагу не розповість, як здорова або щаслива людина. Вони не дають підстав зробити висновки про свої обставини або звички.

Дівчинка, яку ви оцінили для втрати ваги, може мати життєво-реативний розлад їжі. Людина втрачає вагу, коли у них є рак, депресія, булімія, коли вони страждають жиром, коли вони страждають.

І хтось, хто отримав вагу, може бути здоровим і щасливим, можливо, він або вона відновлюється з розладу харчування, з'являється з депресії, подолає серйозні захворювання.

Ми не можемо давати вагові моральні оцінки, це не в площині «добрих клопотів». Крім того, наші тіла зміняться з віком, є природним перебігом життя людини і нічого не сором'язливого. Вартість наших органів не залежить від того, скільки вони зважають або які форми вони є.

2,2 км Коментарі до ваги можуть серйозно турбувати психологічний баланс

Заяви про вагу часто служать психологічним спрацьовуванням, і я знаю багатьох прикладів. Для тих, хто проходить реабілітацію після розладу харчування, обговорюючи їх вагу, може викликати рецидив і негатив повного ефекту терапії. Важливо розуміти, що Не можна судити по появі людини, чи має він розлад їжі.й Він виникає у людей з будь-якою формою тіла або вагою.

Або покажіть, хто пішов на дієту і втратив вагу, і ви оціните їх. Тепер ми знаємо, що 95 відсотків дієти дозволяють вам схуднути тільки за короткий час, а потім фунти повертаються назад, так що ваш "прибрати" перетворюється в скумбрія або дуже скоро, коли людина починає забирати вагу назад. Через це люди часто потрапляють в так званий «закрите коло дієт», що викликає велику шкоду здоров'ю, фізичному і психологічному.

3. У Відносна вага від вас від дійсно важливих питань.

Покинув мене в рази, що жінки—досяглися, досягається в житті, з цікавими роботами, дітьми, сім'єю—попередня година обговорюються дієти і хто зважує. Ці жінки мають щось сказати – і вони займаються деякими невеликими, вторинними, не варто їх уваги. Я не слава їм, бо це культурно-соціальна проблема.

Дієтична культура, фіксація на тонкості створює проблеми не тільки для жінок, але і для чоловіків. Тим не менш, жінки, які, закриваючи ці питання, відрізають від інших, дійсно важливі райони їх життя. Ви не бачили хорошого друга протягом тривалого часу, і перше, що ви сказали їй про її зовнішній вигляд, її вага. Не дивно, що вона живе всі ці роки, що вона думає, що вона відчуває, як вона? Є багато речей в світі, які набагато важливіше, ніж розмір талії або дієта.

Коли ми кладемо зовнішній вигляд і вагу першим, ми обпалюємо культуру, в якій жінка, що працює для президента, критикує не за її політичну позицію, але для того, як вона виглядає. Це не справа ваги; це справа всього суспільства.

Що ви скажете тим, хто каже: «Ви дивитесь на чудово!» Ви втратили вагу?

Я маю багато інших переваг!

«Я не маю ідей. Я не зважаю себе. Який будинок?

«Я відчуваю себе великим, і це головне. й

"Ні, я не втратив вагу. Я просто щасливий і відчуває себе чудово.

«Я думаю, що це питання недоречно. й

Як ви відповіли на фразу: «Зроби ти відновився, так як ми останню пилку один одному? й

"Я дуже люблю, дякую вам."

«Чому вас так зацікавити? й

«Я не маю ідей. Я не думаю, що моя головна перевага є числом на масштабі. й

«Я намагаюся не орієнтуватися на вагу і я оцінив його, якщо ми не говоримо про це. й

"Так!" (з посміханням)

Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що мій вага є про всіх, але я.

Ваша людина не має нічого спільного з чим ви зважилися або як ви шукаєте. Головне, як ти є іншим, чи є іскра на очах, з якою ж напруженістю ви йдете до мрії, як ви будуєте відносини. Ви заслуговують любов, як ви.

Кредит Дженніфер Ролін

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //theageofhappiness.com/posts/pochemu-nestoit-obsuzhdat-chuzhoy-ves/ah36dgc54eg