Чому вона така красива і самостійна? й

Я один, тому що не існує.Цей розсмоктування півкомпонента збиває мене відстежувати кожен раз!По-перше, де ви бачите зв'язок між красою і має чоловіка? І по-друге, я не можу зрозуміти – якщо я не в зв’язку, то мені необхідно бути якийсь недолік? Алас, хлопці, це набагато гірше. Я один, тому що не існує. Уявіть це. Я не маю невідкладної необхідності «забудити чоловіка», а особливо необхідність «забути в шлюбі». Це не те, що я маю свого роду ardent фемін. Примітити протилежність, я занадто наївний.

Я вірю в любов і чисті стосунки. І до тих пір, поки ця віра жива в мене, я не згодні нічого менше. Ви можете провести час, лекуючи мене на тему «мені – полігаміські істоти». Ви можете розповісти мені про те, що я старомодний, стильний, і я живу дитячу фантазію. Але я дуже самотній, ніж це цукерки, обгортання, нечудовго ви намагаєтеся так важко ковзати мене.

Я ніколи не розумію жінок, які відчувають необхідність не для чоловіка, але для чоловіка. Або відчайдушно одружитися швидше, тому що «з'являється». Що твій вік?

Чи ви приречені?

Може бути, я не розумію щось в цьому житті, але на мій погляд, потреба в інтимності, інтимності, в шлюбі, особливо у дітей це те, що нормальна жінка може відчувати себе тільки з певною людиною !!! Не тому, що її інстинкти раптово знеболюють або «приїжджають час» і вона побігла шукати чоловіка. Захопити.

А потім раптом виявилося, що це не те, що вона мріяла. Сльози, сльози і розлучення. Ні, спасибі вам, тримати його все. Тексти пісень, а це означає: Я хочу, щоб любити і бути коханим !!! Не більше, не менше. Я хочу бути близьким до коханої людини, бо це необхідно, але тому що він дорогий мені.

Я хочу, щоб я був першим, не те, що я повинен запропонувати. Хочу принести свої стосунки не до шлюбу, а до смерті.

Щоб бути вірною дівчиною і гідною дружиною. Дитина не просто «старт», але подарувати коханій людині. А бути хорошою матір'ю! Хочу будувати свою долю не шукаю, але живу за моїм розумом і почуттям.

Суспільство може наносити все. Але тільки ми вирішили, що це зробити. Тексти пісень, а це означає: І я впевнений, що хтось інший думає той же. Я не знаю, скільки разів я повинен бути спалений, перш ніж зустрітися з моїм щастям. Але якщо я не зустрічаю, я буду чесним з собою без того, що я не зустрінуся на зайвих речей.

Я просто бути «Красивим і Альоном».

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //happyphilosophy.ru/post/159672538018/pochemu-takaya-krasivaya-i-odna