Ці прості вправи допоможуть поліпшити звук вашого голосу.

Поспішайте висловити свої емоції частіше – смарагу, гніву, радості!У різних джерелах, від пікап вантажівок до візитної літератури, ви, ймовірно, поїдете за фразою «не те, що ви думаєте, це те, як ви це скажете. й Я запевняю вас, це 100% true!

Сцена від «Корольської мови»

Мені здається, що багато людей думають, що голос є чимось незмінним, враховуючи нас від народження і не піддається навчанню, набагато менше змін. Що подивитися неправильно.

Я хочу представити вашій увазі кілька простих вправ, які впливають на голос і допомогти формувати його. Ці вправи допомогли мені в перші тижні роботи, коли голос «сет» спочатку через 4 години розмови, потім після 3 і в кінцевому підсумку не відновився на всіх для наступного зсуву.

Автор представлених вправ Філіппа-Ніколас Мело (Philippe-Nicolas Melot), французький професор вокалу, автор курсу «Знайти голос». Він навчає співати любителів і професіоналів, його вправи покликані вирішувати основні проблеми, які людина з власним голосом може мати.

1,1 км Ваш голос не схожий на тебе.

Зробіть «шкаралу» з лівої долоні і нанесіть її в ліву вухо - це буде вушка. Увімкніть праву руку в рот, і він стане мікрофоном.
Спробуйте звукорежисер: рахуйте гучно, скажи різні слова, граючи звуком.
Виконайте цю вправу щодня протягом 5-10 хвилин на 9 днів.
Зрозуміємо, як люди чути голос, ви можете поліпшити голос. Коли ми почуємо наш голос в мікрофоні або дивитися відео себе, наш власний голос часто здається абсолютно незнайомим.

2. ... gets stuck в the горло

Робити вправу обличчя. Мета полягає в тому, щоб звільнити горло шляхом передачі основної роботи на губи і діафрагму. Вимовляєте шліфи "Q-X": в "Q" губи закруглені, а "X" виражений з широким посміханням.
Повторити вправу 30 разів, а потім дати коротке мовлення, щоб побачити, якщо це працює.
Під час виступів вокальні шнури стануть менш втомленими, а м'язи рота будуть легше виконувати команди, надіслані мозку.

3. ...до не звук.

5-10 хвилин на день читати текст гучно, але без звучних звуків. Так, фраза «РіР°Р»Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°Р»Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚Р°С‚РμталаталРμС‚РμР»РμР»РμтаРμтаРμРμллллллллРμСЊ налаРμРμллллРμььтллллллРμСЊР»РμСЊСЊ РЅР°РμСЊСЊСЊ наллРμСЊСЊСЊСЊСЊСЊСЊСЊСЊ наРКонсонанти діють як пружинний щит, що викликає голосні звуки для вібрації.
Перепрочитайте те ж саме проходження тексту, в цей час coining consonants.
голос отримає інтенсивність коливань і звуку, тоді як ви не втомилися, і краще зрозуміти.

(доб. 3)

Сцена від «Корольської мови»

4. ...до тихого.

Поставте руки на сонячний плекс. Пам'ятайте, що ви зробили дуже сердитися. Скажіть будь-який текст, натискаючи руки на живіт і намагаючись переконатися, що звуки приходять з області пупка.
Випускають гнів, чітко кажучи, консонанти і відкриття рота широка.
Поспішайте висловити свої емоції частіше таким чином - смарага, небезпека, радість. голос стане насиченим, менш формальним, більш щирим.

5. імперсонал

Стійка босоніж, вдихати спокійно, наповнювати живіт кожним диханням.
Повільно перенести акцент стопи від п'яти до пальця і назад.
Продовжити з очей закрити. Якщо ваша енергія занадто зосереджена в голові, ви втратите баланс. Стоп контролює себе і фокус на ногах. Ця вправа допоможе вам краще розподіляти енергію.

Ви краще «припустимо» у вашому тілі, а частібр голосу стане насиченим. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/blog/10638/