3 Духовні кроки, щоб повернути радість життя

Дорога на відновленняЯкщо ви постійно втомилися, це може мати фізичні причини. Однак виникають деякі психологічні та духовні проблеми, які можуть призвести до екстремальної втоми.

Якщо ви відчуєте себе втомлювати весь час, навіть після того, як прокинувшись після гарного нічного сну, то є щось у вашому житті, яке потрібно виправити. Перший крок - перевірити фізичне здоров'я, є багато захворювань, які можуть призвести до екстремальної сонності. Якщо ви в хорошому фізичному здоров'ї, то, ймовірно, час перевірити психічний і психологічний стан, який також може стати причиною хронічної втоми.

3610Р. 4200Р.

Це проблема, яку я зіткнувся. Кілька років тому я був діагностований з дефіцитом щитовидної залози. Ця хвороба швидко лікується, але незважаючи на лікування, хронічна втома залишається. Я почав шукати інші можливі причини. Я допоміг в складі здорового харчування і вправ.

Я був розчарований, що я не міг відчувати енергію і ентузіазму, які супроводжували мене протягом життя. Відчув, як я драгував себе через дні, і в кінцевому підсумку я почав відчувати себе дуже пригнічений. Я не можу зробити багато чого, що я хотів зробити, тому що я постійно втомився.

Тоді я почав шукати інші причини втоми. Я швидко виявив, що вирішення проблеми, необхідної для прийняття широкого спектру заходів, які зверталися не тільки до мого тіла, але і мій мозок і психічний стан. Під час вивчення психологічних та духовних втручань я знайшов відповіді на моє питання.

Це основні три кроки, які допомогли мені відновити енергію і відчувати радість життя знову.

1,1 км Дізнайтеся, щоб розповісти правду.

Першим кроком я хотів почати говорити чесно про мої почуття. Я людина, яка не завадить протистоянку, тому заради миру, я часто пригнічував багато моїх думок і почуттів. Але що містить емоції – стресове і виснажливе. Я був отруйований накопиченими неспішними почуттями, і вони присвоїли свою дорогоцінну енергію. Я вирішив бути чесною з іншими, я почав говорити про мої потреби і, найголовніше, просити допомогу.

Я дізнався, що в першу чергу я повинен бути чесним з собою. Я часто пригнічує почуття розчарування і розчарування. Я намагався думати позитивно про те, що було дратує. Не працює. Я чую себе і пізнаючи свої емоції був мій перший крок. Коли ми блокуємо емоції, ми не можемо блокувати лише негативні емоції. Разом з ними ми невпинно пригнічуємо хороших. Як я почав визнати мій страх, сумність, гнів, сумність і розпад, не тільки я почав захопити ці почуття, я також помітив, що я почав мати багато позитивних емоцій, таких як радість, зміст, задоволення, мир і любов.

Ми не повинні бути перевибагливими або егоцентричними, але ми не повинні приховати наші почуття.Якщо деякі аспекти нашого життя не підходять нам, ми повинні думати про ці речі і відчувати відповідні почуття про них.

2,2 км Я припинив хвилюватися про те, що інші думають мене.

Я використовував, щоб мати глибокий страх бути судженим або редукованим. Це тримала мене в постійному натязі, боявся помилитися або зробити щось «немовля». Я тепер усвідомлюю, що моє життя було примушеним очікуванням інших людей, а не власними мріями, побажаннями та потребами.

Вчимося жити власними побажаннями є ще один тривалий процес для мене. Я ще відчуває себе трохи байдужим. Проте я почав турбуватися про те, що інші люди будуть думати про мене. Я не збираю інших навмисно, і я слухаю людей, які я люблю і повагу. Але в кінці це моє дорогоцінне життя, і я маю право вибрати, як я витрачаю мої дні тут на Землі. Я знайшов, що, як тільки я запустив своє життя від непотрібних зобов'язань, моя енергія почала повертатися до мене. Я відчуваю більше позитиву, я дивлюся на майбутнє з надії та оптимізмом.

Коли ми навчимося сприймати себе і любити себе тим, хто ми, ми звільняємо від тиску суспільства, які накладають свої ідеї про те, що ми повинні відповідати. Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я, а не займатися постійним самокритиком.

3. У Визначте, що слід приділити більше часу і чим менше.

Ми завжди відчуваємо, що ми робимо щось. Ми вважаємо, що ми повинні працювати міцно, прагнути, вчитися і рости. Ми часто так зайняті, щоб ми не встигли зупинити і насолоджуватися життям. Це може призвести до хронічної втоми. Всесвіт є дивним місцем. Зробляючи життя неймовірною удачою. Ми дуже часто турбуємось про те, щоб зробити гроші і вражати інших, які ми забуваємо скористатися безліччю чудових можливостей, які презентують життя.

Вчимося насолоджуватися в даний момент простіше сказати, ніж зроблено. Життя стресу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я ще не завершила цю роботу, але я намагаюся отримати від занепокоєння про думки інших і звільнити час, щоб насолоджуватися життям.

Ми повинні зробити радість і задоволення пріоритетом. Він загоює тіло, розум і дух. Щодня ми повинні мати невеликий час, коли ми не можемо прагнути до будь-яких досягнень. Ми можемо використовувати цей час, щоб медитувати, сидіти і шукати хмари, що пливуть, або робити речі виключно для власних задоволення, без будь-яких практичних переваг у вигляді кінцевого результату. Не дивлячись на те, що ми збираємо нас. Коли ми відчуваємо щасливі і щасливі, то, здається, що енергія протікає в нас.

Фінальні думки

Якщо ви відчуваєте себе постійно втомилися, то ви можете розглянути, що працює на деяких з цих питань. Це була початок власної поїздки для відновлення, і я впевнений, що є багато більше, щоб дізнатися по дорозі. Ми можемо допомогти нам отримати психологічний та психічний баланс. Видання

@ Kirstie Pursey, перекладений Дмитро Оскін

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //muz4in.net/news/vy_chuvstvuete_postojannuju_ustalost_tri_dukhovnye_i_psikhologicheskie_prichiny_vashej_ustalosti_i_sposoby_izbavitsja_ot_nejo/2017-04-24-43023