Як заспокоїти себе від репроксів і звинувачень

Заборонено пропобігання в хорошій родині.Українські звинувачення мають безліч проявів - атак, репроксів, репроксів, репроксів, незначних репроксів, експресії невдовзі: «Ви завжди!» Чому ви? З вами!

, Україна

В першу чергу прояв поганих манер, іноді внутрішні проблеми, в будь-якому випадку часто виникають причини виникнення кварель і конфліктів. У зв’язку з висипанням викривлення полум’я може бути академічно визначений як висипання, що проявляється на іншому місці, але легше викликати їх конфліктогенів і бруду в зв’язку.

Зважаючи на будь-яке звинувачення, легко відповісти на питання «Чому?» і складно відповісти на питання «Чому?» – надали, звичайно, відповісти на думливо і чесно. Вивід звинувачень може привернути до вас зовнішню симпатію, але вбити хороші стосунки між вами. Неприємні звинувачення можуть бути заслужені покарання за відступника, але висипання викликають лише протест і відбиття. Якщо ви побили звинувачення, ви отримаєте взаємну відповідь на ваш удар. Підняті люди з хорошими, особливо близькими, стосунки між собою не використовують побутові звинувачення.

Заборонено пропобігання в хорошій родині. Разом. Не можна відродити чоловіка або проти дружини. Якщо жінка уважна і серйозно піклується про сімейні відносини, вони записують свої розмови з чоловіком на рекордер стрічки. А потім вони слухали – чи були

Шановні жінки, це не означає, що чоловік не грішний, не на всіх. Якщо виникне питання, ви (наприклад,) не проповідаюсь поруч з ним і скажімо: «Мій дорогий, у мене є питання для обговорення». Це не репроах, це питання, це пропозиція, яку потрібно обговорити. Стиль обговорення може бути різним: обговорення може бути м'яким і теплом, обговорення може бути надзвичайно жорстким, ултимумом - будь-яким. Але це не репрокси, які кидаються, це питання, які ставляться до обговорення. І тепер людина розуміє: це не вирішить, питання підняється, і не буде обговорюватися інші теми, бо питання необхідно вирішити.А потім ви обговорюєте та обговорюєте для майбутнього.

Ви можете бути іншими варіантами: запити та пропозиції, опис вашого стану, головне зрозуміти: неможливі репрошітки, а замість звинувачень та репроксів, багато інших, цілком прийнятні способи, щоб доїхати до людини поруч. Як ми дійсно обговорюємо це?

Що замість звинувачень?Якщо бесіда може досягати нічого, то замість звинувачень краще використовувати конструктивні, перш за все, запити та пропозиції. Замість «Чому ти сидиш тут, не допомагаючи мені на кухні?» краще сказати «Будь ласкаво просимо мене на кухні, ми зробимо сніданок швидше!». Важкий «Бекаус тебе ми були пізно!» може бути замінений на «У мене є запит на тебе – наступного разу приготуйте всі ваші речі заздалегідь, щоб ми не були таким поспішним. й

У зв'язку з жінками та дітьми, добре працює, якщо державна ситуація змінилася на більш складний, має сенс використовувати схеми грамотної критики і алгоритм говорити про складні відносини.

р.

Як ви відчували себе звинувачення?Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми просто говорили про нашу незадоволеність, для нас це природно до «шаре», і той факт, що для людини неподалік вона є репроахом, ми якось не замислювалися. Якщо ми не помітимо, що і як ми говоримо, ви можете прочитати як багато смарт- статей, як вам подобається, але ми не змінимо.Що робити?

Першим є те, що це все ще можливо для людей, які виховуються, щоб вижити себе від явних і звичаїв (і більшість з нас мають такі звинувачення). Зробіть свій список «Чому ти завжди?», «Як багато разів повторити тебе», дізнайтесь всі ці рецептури і повісьте у видне місце (майте на кухні?) як нагадування самому собі. До того ж, ми можемо попросити когось близько до вас або друзів, щоб дотримуватися вас.

Другий - найсерйозніший підхід. Отримати в систему покрокового особистісного розвитку. Ви працюєте протягом шести місяців, ви стаєте різною особою, спілкуванням та вашим життям буде змінюватися.

Як навчити близьких спілкуватися в межахВикладання близьких до спілкування в рамках не простого завдання, нерідко призводить до збільшення напруженості і конфлікту. Найстрашнішим конфліктогеном є індикація іншим своїм конфліктогенам!

У той же час це завдання не загиблого кінця, має розчин. Якщо ви любите своїх близьких і дійсно хочете допомогти їм, все в руках!Видання

Автор: Микола Козлов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши нашу свідомість - разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.psychologos.ru/articles/view/upreki_i_obvineniya_-_zaprescheny_vos_zn_