10 корисних порад, які захистять вашу дитину

Перед тим як надати дитині самостійність, необхідно подбати про його безпеку.

Сьогодні Веб-сайт Дізнайтеся, як навчити дитину, як боротися з незнайомцями. Ви можете показати ці ілюстрації до вашої дитини і обговорити небезпечні ситуації з ними.

Прізвище та ім'я

Не напишіть Вашій дитині ім’я.Не вішайте особистих брелоків на дитячому рюкзаку, не підпишіться на обід або термосхему. Так його ім'я може бути визнана кимось іншим. Якщо незнайомець звертається до дитини, він негайно надихає свою довіру і може далі маніпулювати дитину.

Напишіть свій телефон на тег у разі втрати.

Запуск від автомобілів в зворотному

Ми навчаємо дітей не потрапити в автомобіль з незнайомцями - це право. Нехай дитина дізнається інше правило: якщо автомобільні гальма біля нього або вона їзда після нього, а хтось з авто хоче привернути увагу, потрібно швидко в зворотному напрямку автомобіляй Це допоможе Вашій дитині отримувати час і допомогти.

Створіть пароль для сім'ї

Якщо незнайомець запрошує дитину піти, де його мама або батько чекає на нього, давайте дитині просити його подарувати батькам імена і пароль. Подумайте разом з дитиною Коди Якщо ви раптом попросите когось, щоб ви знали, щоб забрати дитину з дитячого садка або школи. Пароль повинен бути несподіваним, щоб він не був вгадований: наприклад, «повний апельсин».

Встановлення додатків відстеження

Завдяки GPS-сенсору додаток показує координати вашої дитини і рівень акумулятора його телефону.

• English, Українська, Français...
  • GPS координати English, Українська, Français...
Задній годинник з тривожною кнопкою

Гаджети з тривожною кнопкою є у вигляді годинника, ключа, браслета або медальйону. За допомогою спеціального мобільного додатку можна постійно стежити за розташуванням дитини, і якщо він натискає кнопку, сигнал отримує батьки або послуги безпеки.

• БуддиТаг
  • Магістр-GSM Пані

"Я не знаю його!"

Розкажіть свою дитину, що якщо він захоплений дивинцем, ви можете і повинні бути «погані»: прикус, курка, подряпин і привертати увагу при будь-якій вартості, навіть якщо дуже страшно. Я не знаю його! Він хоче взяти мене!

Зупинити розмову і зберегти відстань

У дитини слід розуміти, що незнайомці можуть спілкуватися не тільки дітям, але і дорослим, тому важливо швидко перейти на безпечне місце протягом 5-7 секунд після запуску розмови. Ви повинні стояти на відстані 2-2,5 метрів від незнайомця; якщо він підходить, необхідно пройти крок назад. Поміряйте цю ситуацію з дитиною, покажте відстань 2 метрів і попередьте, що під час розмови вона повинна бути збережена.

Не входить до ліфта з незнайомцями

Вчити дитину чекати ліфта з спиною до стіни, щоб він міг бачити всіх, хто підійшов до нього. І якщо це незнайомець або хто-небудь незнайомий, під будь-яким приводом, не зайдіть в ліфт з ним: попередив, що він забув щось, або піти в поштову скриньку. Якщо хтось запрошує вас приїхати, найкращий варіант - помітно відповісти на те, що батьки тільки дозволяють їздити в ліфті самостійно або з сусідами. Якщо незнайомець намагається перетягувати його в ліфт або утримати його рот, він повинен боротися, порізати і прикусити.

Не скажеш, що батьки не вдома

Якщо питання «Хто там?» не можна відкрити двері навіть трохи, щоб побачити, хто це. Ви не можете сказати, що батьки не вдома, навіть якщо незнайомець є їх другом або утилітарним працівником. Якщо він дуже наполегливий і перерву в квартиру, потрібно терміново зателефонувати батькам або сусідам.

Не зустрітися з знайомствами в Інтернеті

Війна Вашої дитини, яка в сучасному світі, злочинці можуть знайти свій потерпілий онлайн, і це не завжди “Міша з наступного дому”, що дійсно є сусідом 10-річного хлопчика. Неправильне листування може проводитися небезпечною особою. Якщо ви не можете сказати незнайомців, навіть дітей, телефон, адреса, прізвище, ім'я, надсилання фотографій і де вам подобається ходити. А особливо не погоджуватися на прогулянку з незнайомцем.

Дивитися також.
Кожна 8 хвилин дитина травмується дитячим продуктом.
8 принципів безпеки дитини від Д. Рошала

Сайт: www.adme.ru