Менеджер з математики: 8 хитрощів, які полегшують життя

До народження першої дитини, я завжди таємно захоплюю маму, які можуть легко дарувати сім'ю, дітям і чоловікові більшу частину свого часу.

Але в той же час я розумію зворотну сторону медалі – повну самореалізація в кожному сенсі неприпустимо для молодих мам, а також отримання повного задоволення від життя.

Уявляю себе як мама і дитина, я іноді відчував сумний, думаю, що частина мене буде втрачена назавжди з першим крім мого новонародженого.

В кінці мрії сім'ї прийшла правда. Це роки, так що? Так, кар'єра, як така, в звичайному розумінні, зліва позаду. Але все частіше я шукаю чоловіка як неактивний менеджер, який працює невеликою, але дуже динамічною компанією «Наша сім'я і два діти».

ІЯ вирішив проаналізувати свою сімейну кар’єру і дізнатися, що дійсно збирався з мене і сім’єю.

Найприємнішим і підвищенням самооцінки є захоплення дружини на тему, що питання повсякденного життя, організації дозвілля та інших важливих точок вирішуються як якщо самі по собі. Варто думати, і все працює, варто захочеться, і є запаси для всього. Але я знаю, що це навіть не відбувається самостійно. Моя активність в організації таких неспішних, але значних моментів, щоб говорити, щоденний бізнес-процес.

Так, я лідер і талановитий! Це була моя перша думка, але збуджена збудливість. Ні, я лідер. Лідер тільки розподіляє команди, для лідера, розвиток всіх членів своєї команди набагато важливіше. Отже, визначення знайдено.

Потім я просто почав аналізувати свої функції і порівняти їх з роботою будь-якого менеджера.

8 хитрощів, які полегшують життяСкладаннявиробництвозавданняЯ добре знаю про те, що якщо завдання позначено як необхідність зробити щось, результат передбачуваний. Щось буде зроблено. І частіше, ніж ні, "дуже". Тому в сім'ї поставлені завдання, щоб говорити, в SMART режимі. Точно. Що, як, де, в якому кількості і за який час. Це може бути контрольованим і полегшує розуміння, особливо при взаємодії з невеликими членами сім’ї. У той же час, важливо завжди залишити трохи простору для творчості тим, хто буде реалізувати завдання: нам також потрібно поступово розвивати незалежність.

ДелегаціяЯ думаю. Пряме формулювання завдання часто здемотивує, позбавляє її виконання привабливості. Особливо коли мова йде про дорослого чоловіка. Тому завдання не повинна бути встановлена, в деяких випадках слід делегувати. Тут я покажу свою довіру, впевненість, що він знає краще, що і як, і я тільки дати загальний напрямок і окреслити бажаний результат. Специфіка, деталь та детальний план в цьому випадку абсолютно зайвий, набагато важливіша ініціатива і творчість.

КонтрольЗворотній зв'язокпосиланняВибачте це так багато в цьому звукі! По закінченню поставленого завдання нічого мотивує і викликає бажання досягти нових висот, таких як позитивна оцінка і своєчасні слова підтримки. І якщо задача була складною і великою, то є місце як для свята, так і для відкритого захоплення.

Як для контролю, так само, як і в бізнесі: важливо контролювати деякі етапи завдання, регулювати завдання самостійно десь, а іноді перехопити падаючий банер і просто допомогти.

Управління часом

Найголовніше знайти і найкорисніша навичка для молодої матері! Я нарешті опанував всі мудрості тільки після народження двох малюків. Найдивовижніший висновок: півгодинна зношування дитини кілька разів на день підвищує свою персональну ефективність в рази! 30 хвилин для всього: пити каву, мити волосся, очистити, подавати коту, видалити лоток, покласти кашу, переглянути пошту ... Це складний квест, який я пройду більше і успішно кожен раз!

Попереднє розміщенняЗбір двох дітей, по суті, постійний край. Але відразу стає зрозуміло, що важливо і терміново, і що може чекати... рік, або навіть інший. Скільки речей я дізнався 20-30 хвилин? І так, досконалість і синдром А.Д. повністю зникли: тут просто немає часу, щоб відобразити і довести все до бездоганного стану.

Я думав, в наявностіЯ ще не знаю сімейного менеджера. майстерністьй І я вирішив продовжити навчання, щоб перейти до найдоступніших навчальних курсів. надо дитячий майданчикй ІЦе, я кажу вам, це просто магазин керівної мудрості!

Перше, що застрягло мене: командуванняй Уважні та мудрі мами роблять сім'ю, незалежно від того, скільки людей в ній, реальна команда. Спостереження за ними, я бачив в багатьох природних тенденціях, щоб зробити так, як якщо вони володіють секретними знаннями.

Зробіть угоду.Не прошуйте, не робіть нічого, як команди збивати. Без назви, переговори. Мами, які спокійно і змірно пояснюють дітям, чому не варто вражати Вас на голові лопаткою або розбити піщані замки, побудовані Верочками, просто помилуватися. І вміння випустити вас, щоб піти додому і їсти непристойний каша, поки ви хочете піти, грати і запустити? Навиківа переговорів, мотивації, праїзування і роз’ясування в той же час я взяв до мого менеджерського банку свиней.

БагатопосадкаЩе одне досягнення мудрих мам, які я постійно спостерігаю на майданчику: вони керують розмовами з батьком на телефоні, формуючи завдання на вечір, в той же час пояснюючи дитину, що неможливо підібрати інші іграшки і чому ще не можна побити Васенка, і навіть заспокоїти те ж саме Василенка, роя біля трьох горл! Це просто показати, що ви не можете дістатися. І є, мабуть, щось схоже на будинок: Завдяки своїй багатозадачності, ці унікальні сімейні менеджери здатні перевірити уроки, покласти їх на ліжко, обговорити проблеми на роботі одночасно. І ніхто не відчуває себе позбавленим: ні голови сім'ї, ні найменшого школяра, ні найменшого.

Секрет цього, я думаю, що деякі речі вже були заплановані, підготовлені і продумані заздалегідь. І аргументи для молодшого, і для старшого, і слів підтримки чоловіка. І після того, як мій "професор" з пісочниці, я почав планувати багато моментів, які я раніше спокійно скажу.

ІнноваціїНові методи та інноваційні рішення в галузі педагогіки та освіти просто необхідні. Але не всі вони зверталися до мене. Наприклад, ідея відстеження та збереження гіперактивних дітей з п'ятиметровим лешем. Це допомагає матим, де є багато людей, щоб зберегти неактивний малюк. Але я так покинув цей метод...

Але ідея співосвіти та контролю надійшло до нашої родини про душу. У старшому віці, дізнаючись вірша, позбавляючи її виразом молодшим, а останні встановлює оцінки і коментарі на слабкості. Чудова ідея, я думаю.

Який висновок я малю від мого аналіз? Моє професійне становлення та особистісне зростання можна заздрити. Не кожен офіс повинен навчатися стільки навичок протягом декількох років. А також дізнайтесь, щоб вийти з неординарної зони комфорту, просто тому що немає вибору.

Тексти пісень, а це означає: І одне, я повинен визнати, робить мене трохи сумним. УЦе нескінченний термін і сила велич, я втратию здатність насолоджуватися пердят. Який тут і зараз, і який ніколи не станеться знову... крім багатьох років ми побачимо захоплений момент щастя на фото. Але це те, що саме в нашому житті?

Автор: Дар'я Пантюх

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //premiumconsulting.ru/