Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Одружена людина - дивний чоловік

Що робити, якщо ви закохуєте в шлюбі?Для початку сім'ї це система, яка не так легко знищувати, оскільки вона може здаватися з першого погляду. Чому? Є багато відповіді на це питання.

Розглянемо найбільш явний і потужний:

Перший. Дуже процедура шлюбу, має свої магічні корені, які йдуть назад.

Суть обряду полягає у створенні формату взаємодії людини і жінки-сім'я, що передбачає певні правила відносин. Але не тільки створення формату, але й відповідальність за те, що створюється. І це також заява на всю інформацію про нове парування. Таким чином, для створення формату, для якого виконано відповідальність Всесвіту. Так герметика в паспорті не тільки печатка і не можна різати за допомогою апексу, яка написана ручкою, тому що потрійна фіксація виходить в момент створення сім'ї.

Два. Як правило, це привертає схожість, тобто чоловік і дружина мають ідентичний набір якостей, рис характеру і т.д.

Так, так буває так, що не можна згодувати на будь-який з речей, які не підходять одному з подружжя, а потім думка виникає з пошуку когось, хто компенсує пропущену головоломку в сім'ї. Так є господині, які не реалізовані в сімейних потребах подружжя. І як парадоксична як вона звучить, але все, що господиня досить зміцнює сімейні зв'язки, патологічний шлях, але все ще зміцнює їх. Любитель схожий на зовнішній акумулятор, коли внутрішній сітчастий і не можна заряджати з розетки. І часто жінка, обрана за роль господині, не влаштовує чоловіка в багатьох моментах, але важливо йому, щоб вона була добре в тому, що він не міг згодувати з дружиною. І це не обов'язково секс, так як багато дружин думають. У сім'ї між чоловіком і жінкою є багато різних ролей: чоловік-дружина, мати-шкіра, друзі, партнери і т.д.І часто господиня грає відсутні або ролі, які дружина не якісно виконує.

Три. Амбаш є те, що більшість чоловіків не потребують другої сім'ї і не мають мети розлучення і знову почати сім'ю. Він дуже щасливий, що має два і більше жінок в житті. Він любить інтригу, грати, пригоди, небезпека, дає йому відчуття виконання життя. Ця поведінка характерна для психологічно незрілих чоловіків. Для психічно вирощеного чоловіка здатний управляти сімейними відносинами без включення третіх осіб. Безперервно незрілі завжди прагнуть зберегти сім’ю за рахунок зовнішніх «пропорцій». І якщо господиня не готовий грати свою роль протягом багатьох років, то буде серія господинь на тлі сім'ї. Для цього не важливо, хто в ролі, наявність ролі «любителя» в житті чоловіка є значним. І якщо так буває, що господиня стає дружиною, то роль господині не відходить.

Четверта.Для того, щоб почати нові відносини, необхідно завершити попередні.Паралельні стосунки зазвичай не закінчуються щасливо. Для задач розвитку, енергії та проблем, і багато іншого, змішуються разом, роблячи паралельні зв’язки по суті ідентичними. Якщо не єдиний патологічний формат.

Чому любов не любить? У серці любові чесність, лояльність, довіра. Чи є відносини між закоханими чесними? Ноп. Про лояльність і т.д., відповідь немає.

Що робити, якщо ви закохуєте в шлюбі? Щоб відпустити від нього, де будуть виглядати очі, щоб запустити довгий час і не шукаючи назад.

Після чого зупинити дихання і запитати себе питання:

Я хочу, щоб я був готовий до відносин з чоловіком, який не може бути вірним?

Чому людина незрівнянна мені?

Я щаслива з нездатним людиною?

Чи зможе він захистити вашу сім'ю від обману?

Візьміть перший крок, щоб любити себе. Наприклад, читайте збірник статей про себе.Для того, щоб познайомитися з чоловіком, який знає, як любити себе, з ким можна поїхати в подорож через поле життя.Видання

Автор: Тетяна Лявенко

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/the_married_man_-_foreign_man/